Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Süper amatör kümede Milas Belediye Beçin Spor başarılı sezon geçirdi

​​​​​​​2022-2023 sezonu Muğla mahalli futbol liginde süper amatör kümede yer alan Milas Belediye Beçin Spor takımı başarılı bir sezonu geride bıraktı.

Süper amatör kümede Milas Belediye Beçin Spor başarılı sezon geçirdi
  • 01 June 2023, Thursday 11:46

Sezon başında teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerinin birlikte kurdukları kadro Takımın Teknik Direktörü Beden Eğitimi Öğretmeni Alim Deligöz hocayla birlikte gurubunda yer alan güçlü takımları geride bırakarak guruptan çıkarak süper Amatör kümede play-off müsabakalarına katıldılar.

Milas Belediye Beçin Spor takımının başarılı olmasında teknik heyetin ve yönetim kurulu üyelerinin kurdukları elit kadro başarıda önemli rol oynadı Milas Belediye Beçin Spor takımının gurup şampiyonu olmasında maddi olarak her zaman sporcuların yanında olan sporcunun dostu Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat maddi ve manevi katkılarda bulundu.

Milaslı futbol severler Milas Belediye Beçin Spor takımından önümüzdeki sezonda daha başarılı neticeler almalarını bekliyorlar. Daha başarılı sonuçlar almaları bekliyor. Her zaman Milas futboluna kalemiyle katkılarda bulunan Milas Önder Gazetesi olarak Milas takımlarına önümüzdeki sezonda şimdiden başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis