Taekwando’da ilçemize üçüncülük madalyası kazandırdı

Türkiye Taekwando Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Poomsae Taekwando Şampiyonasına ilçemiz adına katılan Efe Milas Spor Kulübü antrenörü ve bireysel sporcumuz Mehmet Gözüküçük 51-60 yaş Masterlar kategorisinde üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Taekwando’da ilçemize üçüncülük madalyası kazandırdı
  • 27 August 2021, Friday 10:00

12 ilden 345 sporcunun katıldığı şampiyonda ilimizi Efe Milas Spor Kulübünün iki sporcusu temsil etti.

İzmir’deki şampiyonaya kızı ve sporcusu olan Gözde Gözüküçük ile birlikte katılan antrenör Mehmet Gözüküçük şampiyonanın masterler kategorisinde yarıştı.

İlçemizde Efe Milas spor Kulübü’nde yarının başarılı sporcularına Teakwando eğitimi veren 54 yaşındaki Teakwando Antrenörü Mehmet Gözüküçük, siyah kuşak 5.dan sporcu ve milli hakem olarak spor yaşamına devam ediyor.

Spor salonunda 60’a yakın minik sporcuya eğitim veren antrenör Mehmet Gözüküçük gazetemize yaptığı açıklamada, Teakwando sporuna 1978 yılında başladığını belirterek bu yıldan sonra bu spor dalında kendisini geliştirerek çeşitli yarışmalarda dereceler yaptığını söyledi.

2007 yılında Milas’ta, Milas Efe Spor kulübünü kurduğunu belirten antrenör Gözüküçük, eğitim verdiği sporcular arasında milli takıma aday olabilecek yetenekte sporcularının bulunduğunu belirtti.

Muğla’da ilk kez 2000 yılında sporcusu Cüneyt Bozkurt’u milli takıma kazandırdığını belirten antrenör Mehmet Gözüküçük, spor kulübünde halen eğitim alan Gözde Gözüküçük, Esila Nur Çırak ve Semih Karabacak isimli sporcularının milli takıma yükselebilecek yetenekte sporcular olduğunu vurguladı.

Efe Milas Spor Kulübü olarak Teakwando sporunu geniş kitlelere tanıtmak ve sevdirmek için mücadele ettiğini vurgulayan antrenör Mehmet Gözüküçük, spor kulüplerinde eğitim alan her yaştan sporcularının ahlaklı, karakterli, ailesini ve vatanını seven bireyler olarak yetişmeleri ve başarılı sporcular olabilmeleri için mücadele ettiğini belirterek “Tek hedefimiz milli takıma sporcular vermek ve ülkemizi ulusal yarışmalarda temsil edecek sporcuları yetiştirmektir” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık