Taekwondo Büyükler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

Türkiye Taekwondo Federasyonu 2024 Yılı Faaliyet programında yer alan "Taekwondo Büyükler Türkiye Şampiyonası" 17-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Muğla Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda başlıyor.

Taekwondo Büyükler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
  • 17 January 2024, Wednesday 9:55

"Taekwondo Büyükler Türkiye Şampiyonası"na ev sahipliği yapacak Muğla, Türkiye’nin 70 ilinden gelen 2 bin sporcu ve 571 kulübe ev sahipliği yapacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş:

"Uluslararası arenalarda ülkemizi başarıyla temsil eden sporcularımızın mücadele ettiği taekwondo branşımızın ilimizde de çok sevildiği bu anlamda da Taekwondo İl Temsilciliğimiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün girişim ile bu organizasyonu almış olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Ülkemizin dört bir yanından binlerce sporcu, antrenör ve hakemi 5 gün boyunca ağırlayacağımız şampiyonamız 16 Ocak Salı günü itibariyle salon hazırlığı, tartım işlemleri, toplantılar ile başlamış oldu. Bu anlamda bizlere güvenerek bu organizasyonu gerçekleştirmemizde emek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Muğla Halkımızı da bu dev organizasyona davet ediyorum. Muğla'mıza ve Ülkemize hayırlı olsun. " dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık