Taekwondo sporcusu Musa Dağ, gümüş madalya getirdi

Isparta Eğirdir'de yapılan Taekwondo Zafer Şampiyonası’nda Milaslı Musa Dağ, 2’nci olarak Muğla’ya gümüş madalya getirdi.

Taekwondo sporcusu Musa Dağ, gümüş madalya getirdi
  • 29 August 2023, Tuesday 13:27

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Taekwondo Zafer Şampiyonası İller Arası Müsabakasına 13 ilden katılan 28 kulüp ve 263 sporcu 2 gün süren şampiyonada dereceye girebilmek için ter döktüler. Muğla’dan Efe Milas Spor Kulübü Kurucu Üyesi ve Başkanı aynı zamanda taekwondo antrenörü Mehmet Gözüküçük ile Marmaris’ten antrenör Yadigar Kuş'un sporcularından oluşan takımlar katıldı.

Açık havada muhteşem bir ortamda gerçekleşen bu iller arası şampiyonada Milaslı sporcu Musa Dağ, 164 cm Yıldız Erkeklerde verdiği çok güzel mücadeleler sonucu 2’nci olarak Milas’a gümüş madalya ile döndü.

Muğla Taekwondo İl Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada; “Milaslı sporcumuz Musa Dağ, 164 cm Yıldız Erkeklerde çok güzel mücadeleler sonucunda 2. olmuş, ilimize

gümüş madalya getirmiştir. Derceye giren, giremeyen Muğla Taekwondosu’nu temsil eden Milas ve Marmarisli tüm sporcularımızı, böylesine anlamlı bir şampiyonada ilimizi temsil ettikleri için tebrik ediyoruz. Ayrıca bu güzel organizasyona bizleri özellikle davet eden, Türkiye Taekwondo Federasyonu Isparta İl Temsilcisi Nihat Çalış ve ekibine Muğla Taekwondosu adına çok teşekkür ederiz.” Denildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık