Taraftarlar, başkan ve yönetimini protesto etti

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Taraftarlar, başkan ve yönetimini protesto etti

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, ‘Amigo Şeker’ ve bir grup taraftar, futbolcuların kaldığı tesisin önüne gelerek, başkan Ahmet Karabıyık ve yönetimini istifaya davet etti.Taraftarlar tesisin önünde slogan atarken futbolcular balkondan izlediler.

Önceki gün sosyal medyada başlayan tartışma giderek alevleniyor. Bazı futbolcular paraları ödenmediği için kulüpten ayrılınca, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak ve Amigo Şeker lakaplı İbrahim Alır, sosyal medya üzerinden başkan Karabıyık ve yönetimi istifaya davet ettiler. Sosyal medyadaki tartışmalara Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık bir basın toplantısı düzenleyerek, suçlamalara cevap vermiş, istifa etmeyeceklerini dile getirmişti.

Yapılan açıklamanın ardından bir grup taraftar, futbolcuların konakladığı tesisin önüne gelerek, başkan ve yönetimi bir kez daha istifaya davet ettiler.

Ellerindeki meşalelerle ‘Yönetim İstifa’ çağrısını yenileyen taraftarlar, kulüp başkanı Karabıyık’ı verdiği sözleri tutmaya davet etti.

“İstifa etmezlerse maçlara gelmeyeceğiz”

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği üyeleri tarafından protestolar devam ederken, futbolcular da olan biteni balkondan izlediler.Yaşananlardan rahatsızlık duyanların ihbarı üzerine tesisin önüne polis ekipleri geldi.Yapılan gösterinin izinsiz olduğunu söyleyen polis, çevredekilerin daha fazla rahatsız edilmemesini ve grubun dağılmasını istedi.Bunun üzerine Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, kısa bir açıklama yaparak, protesto gerekçelerini anlattı.

Başkan Abbak; “Sezon başlamadan önce Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, hem futbolculara, hem teknik kadroya ve hem de biz taraftarlara sözler verdi. Şimdi bakıyoruz ki bazı futbolcular parasını alamadığı için kulüpten ayrılıp gitmiş.Belki yarın diğer futbolcular da gidecek, bilmiyoruz.Dolaysıyla daha fazla rezil olmadan ya verilen sözler tutulsun, ya da beceremeyeceklerse istifa etsinler.Kimse merak etmesin.Yeni Milasspor sahipsiz kalmaz.Daha ligler başlamadan bunlar yaşanıyorsa, yarın sezon ortasında böyle bir şey yaşanırsa ne olacak?

Bizim ne başkanla, ne de yönetimdekilerle bir derdimiz yok.Bizim derdimiz Yeni Milasspor.Bu sıkıntıları aşmazlar ya da aşamayacaklarsa istifa etmezlerse hiçbir maça gelmeyeceğiz” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık ve yönetimini protesto eden grup, tesisin önünden ayrıldı.   

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık