Taraftarlar kulüp başkanın istifasını bekliyorlar

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligini 3.sırada tamamlayan ve Şampiyonluk ile BAL Ligi hedefine ulaşamayan Yeni Milasspor Kulübü’nde, hedefte kulüp başkanı Ahmet Karabıyık var.

Taraftarlar kulüp başkanın istifasını bekliyorlar

Sezon içersinde Yeni Milasspor’un taraftarları ve takım kadrosundaki futbolcuları ile yıldızı bir türlü barışmayan ve sezon içerisinde taraftarlarca sürekli istifası istenen  kulüp başkanı Ahmet Karabıyık’ın bir an önce görevinden istifa ederek, kulübü olağanüstü genel kurula götürmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz günler içersinde Milas Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Muhammet Tokat’a giderek kulüp başkanı Ahmet Karabıyık ile ilgili sıkıntılarını dile getiren Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri, mevcut kulüp başkanı Ahmet Karabıyık kulübün başından ayrılıncaya kadar protestomuzu sürdüreceğiz açıklamasında bulundular.

 Haziran ayı içinde olağanüstü genel kurul yapılmalı

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği yöneticileri gazetemize yaptıkları açıklamada 2018-2019 sezonunun Yeni Milasspor için büyük bir kayıp olduğunu dile getirerek,“kulüp başkanı Ahmet Karabıyık’tan tek beklentimiz hemen istifa ederek olağanüstü genel kurul kararı almalıdır” dediler.

Yeni sezon için güçlü bir kulüp başkanı ve güçlü bir kulüp yönetimi istediklerini de söyleyen dernek yöneticileri, Yeni Milasspor adına her şeye geç kalmaktan korkuyoruz açıklamasında bulundular.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık