Tek Hedefimiz Milas Adına Başarılı Olmaktır

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde Milas’ı temsil eden Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulüp Yönetimi ve Başkan Ekrem Vanlıoğlu, 15 Ocak Çarşamba günü Milas Adres Cafe’de Basın mensupları ile buluşarak Süper Amatör Küme Ligi’nin ilk yarısını değerlendirerek, ligin ikinci yarısı için takım kadrosuna transferi gerçekleştirilen futbolcularla ilgili bilgiler verdi.

Tek Hedefimiz Milas Adına Başarılı Olmaktır

Başkan Ekrem Vanlıoğlu, “Süper Amatör Küme Liginde Beçinspor Kulübü olarak tek hedefimiz Milas’ı yer aldığımız ligde başarıyla temsil etmektir” diyerek gazetemize şu açıklamayı yaptı.
“Sezona güçlü bir yönetim ve güçlü bir futbolcu kadrosuyla girmek için sezon başında transfer komitemizle birlikte takım kadromuzu oluşturmaya çalıştık. Denizli liglerinde isim yapan teknik hocamız ve yardımcı antrenörlerimizle anlaştık. Kadromuz için futbolcu transferlerimizi yaptık. Hedefimiz şampiyonluk ve BAL Ligi olduğu için maliyetli futbolcuları kadromuza aldık. Lige de bu hedef doğrultusunda başladık. Ligde aldığımız sonuçlar ve skorlar sonrasında ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladık. Ancak yönetim ekibimizle yaptığımız toplantılar sonrasında ligin ikinci yarısı için daha güçlü bir kadro ile sanki sezona yeni başlıyormuş gibi bazı futbolcularımızla ve teknik sorumlularımızla karşılıklı olarak sözleşmemizi noktaladık.
Ligin ikinci yarısı için takımımızın formasını giyecek, gücümüze güç katacak futbolcuları yeni teknik sorumlumuz olan Ayhan Kale hocamızla birlikte tespit ederek kadromuzun gerekli bölgelerine futbolcu transferleri gerçekleştirdik.
Sağ bek olarak Hasan Özkan, İbrahim Kargı, Volkan Demirkıran, Dalyanspor’dan ön libero Veysi Sarsılmaz, sağ bek Muhammet Ağralı, Altay’da forma giyen sol bek ve stoper Şakir Coşkun, Tekirdağspor’un alt yapısında yetişen Aykut Çoban, Bodrum Göltürkbüküspor’dan Doğancan Kartal, Göcek Belediyespor’dan Volkan Çulhaoğlu aynı takımdan forvet Hüseyin Karadeniz ve kaleci Sinan Karaca ve son olarakta Birinci Amatör Küme Liginde şampiyon olan Milas Gençlikspor’dan kaleci Yiğithan Yılmaz’ı kadromuz kattık.
Tüm bu futbolcuların maliyetlerini düşündüğümüzde hedefimizin şampiyonluk ve BAL Ligi olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim.
Milaslı taraftarlardan anlayış bekliyorum.
Şampiyonluk ve BAL Ligi hedefimiz doğrultusunda yaptığımız bu futbolcularımızın bazılarının geçmiş dönemlerde Milaslı taraftarlarla sorunlar yaşadığını sonradan öğrendik. Sosyal medya yoluyla Yeni Milasspor taraftarlarının aldığımız bu futbolcuların bazılarına tepkisini gördük ve çok üzüldük.
Biz Beçin Gençlikspor Kulübü olarak aramızın hiç kimseyle bozuk olmasını istemiyoruz; özellikle tribünlerden kulübümüzü destekleyen taraftarlarımızla aramızın açık olması, hiç istemeyeceğimiz bir durumdur.
Bu anlamda futbolculara bonservis bedeli olarak sadece 50 bin tl ye yakın bir harcama yaparak aldığımız futbolcularımızla ilgili olarak Milaslı taraftarlarımızdan ve futbolseverlerden anlayış bekliyoruz.
Transfer olarak kadromuza aldığımız futbolculara ne diyebiliriz ki, taraftarlar sizi istemiyor mu dememiz gerekiyor..
Milas Beçin Gençlikspor olarak Milaslı taraftarlarımıza selamlarımızı sevgilerimi gönderiyorum. Kadromuza aldığımız tüm bu futbolcuların sahalarda özveriyle mücadele edeceklerine inanıyoruz. Bir kez daha belirtmek istiyorum ki Beçin Gençlikspor Kulübü olarak tek hedefimiz ligin ikinci yarısında sahada iyi mücadele, iyi oyun, güzel galibiyetler alarak bizleri tribünlerden izleyen ve destekleyen Milaslı taraftarlarımıza sezon sonunda bir şampiyonluk armağan etmektir.
 Milas Beçin Gençlikspor Kulübü Yönetimi olarak Milaslı sporseverlere ve taraftarlarımıza saygılarımızı sunuyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık