Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Temsilcilerimiz Muğla’da

Muğla Voleybol Yıldızlar Liginde Milas grubunda şampiyon olan Milas Belediyespor ile grup ikincisi Dörtyol Gençlikspor Voleybol Takımları, Muğla Play Off karşılaşmalarının ilk müsabakaları için Cumartesi günü Muğla’ya gidiyorlar.

Temsilcilerimiz Muğla’da

Muğla Yıldızlar Liginde 6 grupta 12 takım Muğla temsilcisi olma adına Play Off karşılaşmaları için yeniden mücadele edecekler.
Muğla Voleybol İl temsilciliğinden yapılan açıklamada, maçların bir bölümü Menteşe Spor Salonu’nda, diğer bir bölümünün de Yatağan Spor Salonu’nda oynanacağı belirtilerek, ilk hafta maçlarının 29 Şubat Cumartesi günü oynanacağı belirtildi.
Muğla Voleybol Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu yaptığı açıklamada 12 takımdan 2 takımın müsabakalar sonrasında Muğla temsilcisi olarak bölge maçlarına katılacağını vurgulayarak, “Play Off maçlarında tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
 Muğla Play Off Grupları
A Grubu Takımları: Milas Dörtyol Gençlikspor 2-Marmaris Akademispor A 3-Muğla Büyükşehir Belediyespor 4-Turgutreisspor 5- Bodrum İhtisasspor B 6-Fethiye Voleybol
B Grubu Takımları:1-Milas Belediyespor 2-Muğlaspor 3-Marmaris Belediyespor 4-Marmaris Akademispor B 5-Bodrum İhtisasspor A 6-Bodrum Doğuşspor
Milas Temsilcilerinin Maç Programı
29 Şubat Cumartesi
Saat: 16:30 - Milas Belediyespor- Muğlaspor- Yer:Menteşe Spor Salonu
Saat: 18:00 -Milas Dörtyol Gençlikspor- Marmaris Akademispor – Yer: Atatürk Spor Salonu


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis