Tenis kampı sona erdi

Didim Tenis Kulübü tarafından geçtiğimiz hafta içersinde Didim'de düzenlenen 12 Tenis Kulübünden 50'ye yakın genç tenis sporcusunun katıldıkları 4 günlük Tenis Kampı sona erdi.

Tenis kampı sona erdi
  • 02 June 2021, Wednesday 10:06

İlçemiz Milas'tan Tenis Kampına katılan İMİ Koleji ile Özge Okulları Tenis sporcuları 4 günlük sürede Türk Tenis Milli Takım Antrenörlerinden tenis klinik çalışmaları, maç psikolojisi, koordinasyon çalışmaları konusunda eğitimler aldılar.

İMİ Koleji Tenis sporcuları antrenörleri Taylan Okşan ve Özge Okulları sporcuları antrenörleri Mehmet Ali Karaca nezaretinde Tenis Kampına katıldılar.

Gazetemize tenis kampıyla ilgili bir açıklama yapan ilçemizin tenis antrenörleri Taylan Okşan ve Mehmet Ali Karaca "Sporcularımız adına başarılı bir tenis kampını geride bıraktık.

Sporcularımız Ege Bölgesinin farklı il ve ilçelerinden gelen tenis sporcularıyla tanıştılar, bir arada zaman geçirdiler, hem tenis eğitimleri aldılar, hem de 4 gün keyifli bir zaman geçirdiler diyerek bu tür tenis kamplarının genç sporcular için önemli olduğunu belirttiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık