Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Tenis’te Dereceler Sürüyor Madalyalar Kazanılıyor

 İlçemizi Tenis Federasyonun düzenlemiş olduğu Tenis Turnuvalarında temsil eden, antrenörlüğünü Taylan Okşan’ın yaptığı İmi Koleji Tenis sporcularının başarıları, yaz tenis müsabakalarında da devam ediyor.

Tenis’te Dereceler Sürüyor Madalyalar Kazanılıyor

Türkiye Tenis Federasyonunca geçtiğimiz hafta içersinde Didim Tenis Kulübü’nde düzenlenen 8 yaş grubu yaz kupasında ilçemiz adına yarışan sporcumuz Egemen Çapraz müsabakalarda sadece 1 maç kaybederek başarılı bir şekilde maçlarını tamamladı.

Aynı yerde yapılan 9 yaş grubu yarışlarında müsabakalara katılan diğer bir sporcumuz Süheyla Bartu Erol, turnuvanın yarı finalinde yarışarak turnuvayı tamamladı.

Ankara’da düzenlenen tenis turnuvasında 10 yaş grubunda ilçemizi temsil eden Sarp Lider isimli sporcumuz ise grubunda 1.olarak müsabakalarını tamamladı. Diğer sporcumuz Azra Alya Aydın da turnuvanın çeyrek finalinde yarıştı.

Türkiye Federasyonu tarafından ülkemizin farklı il ve ilçelerinde düzenlenen tenis turnuvalarına ilçemiz adına katılan İMİ Kolejinin küçük tenis sporcularıyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan sporcuların antrenörü Taylan Okşan yarışmalara katılan, derece alan almayan tüm sporcularını kutladığını söyledi.

İMİ Kolejinin küçük tenisçilerinin tenisteki güzel başarıları hepimizi mutlu ediyor diyen antrenör Taylan Okşan, ilçemiz Milas’ın adını en iyi şekilde duyurduklarını belirterek başarıda emeği geçen herkesi kutladığını vurguladı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis