Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

TFF’ye tepkiler artıyor

​​​​​​​2020-2021 Spor sezonunda Türkiye Futbol Federasyonunca başlatılan Profesyonel Futbol Ligleri sonrasında Amatör Küme Ligleriyle ilgili kararın verilememesi amatör spora gönül vermiş ve ekmeğini bu spordan kazanan binlerce sporcuyu ve antrenörü üzmeye devam ediyor.

TFF’ye tepkiler artıyor
  • 19 September 2020, Saturday 9:32

Eylül ayı içersinde Amatör Spor Kulüpleri Kurulunun yaptığı 2 toplantıda da Amatör Küme Ligi maçlarının başlaması ile ilgili olumlu veya olumsuz bir kararın çıkmaması üzerine Türkiye genelinde Futbol Federasyonuna tepkiler çığ gibi artarak büyüyor.

Amatör spora gönül vermiş ve evine bu spordan para götüren binlerce futbolcu ve antrenör geçtiğimiz günler içersinde Türkiye Futbol Federasyonunu eleştirerek profesyonel kulüplere futbol oynama izni veren ancak evini geçindirmek için antrenörlük yapmak ve futbol oynamak isteyenlere bir türlü izin vermeyen ve liglerin başlamasıyla ilgili kararı geciktirdikçe geciktiren Futbol Federasyonunu kınadıklarını sosyal medya yoluyla belirterek Amatör Futbol mutlaka oynanmalıdır vurgusunu yaptılar.

Profesyonel liglerde futbol oynayan sporcuları kendilerine destek vermeleri için uyaran amatör küme ligleri futbolcuları Futbol Federasyonu yalnız olmadığımız anlasın dediler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis