Top bilim kuruluna atıldı

​​​​​​​2020-2021 Spor sezonunda ne zaman oynanacağı belli olmayan Bölgesel Amatör Ligler ile Amatör Küme Ligleri için yapılan toplantıda, yine yüzlerce spor kulübünü ilgilendiren olumlu karar çıkmadı.

Top bilim kuruluna atıldı
  • 15 September 2020, Tuesday 11:17

Geçtiğimiz hata içersinde İstanbul’da TFF Başkan Vekili ve Amatör İşler Sorumlusu Ali Düşmez’in başkanlığında toplanan TFF Amatör İşler Kurulundan binlerce futbolcuyu ilgilendiren karar yine çıkmadı.

Yapılan toplantı sonrasında bir açıklama yapan Başkan Vekili Ali Düşmez, ”2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig, büyükler ve gençler kategorilerinde yer alan amatör ligler ile ilgili alınan kararlar, ülkemizde ve dünyada etkileri devam etmekte olan Covit 19 salgın hastalığının seyri, hastalığa bağlı Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbirler ve uyguladığı talimatlar ile TFF Sağlık Kurulunun önerileri çerçevesinde yeniden değerlendirilecek olup, resmi açıklama önümüzdeki günler içersinde yapılacak değerlendirmeler sonrasında kamuoyu ile paylaşılacaktır” dedi.

Amatörler beklemeye devam ediyor

TFF, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu tarafından bir türlü oynanıp oynanmayacağı sonuçlandırılamayan Amatör Küme Ligleriyle ilgili olarak spor kulüplerinin sosyal medya yoluyla yaptıkları açıklamalarda, “endişeli bekleyişimiz sürüyor” denildi. Amatör Küme Ligleriyle ilgili olarak olumlu veya olumsuz bir sonuç veremeyen TFF ve Sağlık Bakanlığı’nın konuyla ilgili açıklama için topu Bilim Kuruluna atılması eleştirilerek “daha ne zaman kadar bekleyeceğiz, bu işlerden para kazanarak evini geçindiren insanlar olduğu unutuluyor” açıklamasında bulundular.""

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık