Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelendi

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 11 Aralık Pazartesi günü Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın sonunda orta hakeme yapılan saldırı sebebiyle tüm amatör ve profesyonel futbol liglerinin süresiz ertelendiğini açıkladı.

Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelendi
  • 12 December 2023, Tuesday 13:01

Türk futbolunun utanç gecesi olarak tarihe geçen bu saldırı tüm Türkiye’de olduğu gibi Milas’ta da büyük yankı uyandırdı. Bu saldırı Milas futbol camiası sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla kınadı.  

Türkiye Futbol Federasyonu’nun liglerin süresiz ertelenme kararı alması üzerine açıklama yapan Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu, “Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın sonunda karşılaşmanın FİFA kokartlı hakemi Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleşen çirkin saldırıyı lanetliyoruz. Bu saldırı sadece müsabaka hakemine değil spora yapılmış bir darbedir ve insanlık dışıdır. TFF Yönetim Kurulunun dün gece yapmış olduğu olağanüstü toplantı sonrası tüm liglerimizdeki maçlar süresiz olarak ertelenmiştir.  Spor Kulüplerimize ve spor kamuoyuna önemle duyurulur.” denildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık