‘Türkiye Beşincisi’ oldular

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

‘Türkiye Beşincisi’ oldular

2 - 7 Temmuz tarihlerinde Amasya’da yapılan 2006 - 2007 yaş grubu İl Karmaları Minikler Hentbol Türkiye Şampiyonasında ilçemizi ve ilimi temsil eden Milas Belediyespor Kulübü Erkek Hentbol Takımı şampiyonadan beşincilik dercesi ile Milas’a döndüler.

 

Amasya öncesi ilk sınav Antalya’da

Amasya İl Karmaları Hentbol Türkiye Şampiyonası öncesinde 27 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında Antalya Alanya’da yapılan Minik Erkekler Hentbol Şampiyonasında ilk altıya kalarak şampiyonayı tamamlayan ilçemiz Hentbol Takımı ayağının tozu ile hiç dinlenmeden bu kez Amasya Türkiye Hentbol Şampiyonasına katıldılar.

 

Final Maçlarına Namağlup Çıktılar

Amasya’da kulüpler düzeyinde yapılan il karmaları müsabakalarında ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Belediyespor Kulübü 2006 - 2007 Yaş Grubu Minik Erkekler Hentbol Takımının antrenörlüklerini Tuğçe Handan Demirel ve Yeter Sezer yaptılar.

Şampiyonanın ilk 5 karşılaşmasından galip ayrılan ilçemiz temsilcisi, grup birincisi olarak final maçları oynama hakkını kazandı.

Final karşılaşmalarında grup maçlarındaki performanslarını sahaya yansıtamayan ilçemizin temsilcileri Amasya Türkiye Şampiyonasından beşincilikle ayrılarak Milas’a döndüler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık