Türkiye Şampiyonu Oldu

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Amasya’da düzenlenen 2016 - 2017 Mini Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılan Milas Belediyespor Hentbol Takımı, Türkiye şampiyonu oldu…

Muğla şampiyonu Milas Belediyespor Mini Minikler Hentbol Takımı 18 - 23 Haziran tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen Mini Minikler Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonasındaki son karşılaşmasında Amasyaspor’u 15 - 12 yenerek Türkiye Şampiyonu oldular. Türkiye’nin en iyi 22 takımının katıldıkları Hentbol Turnuvası’nda karşılaştığı rakipleri yenen ilçemiz takımı Bursa Nilüfer Belediyesi takımını çeyrek finalde, Sakarya Belediyespor’u yarı finalde geçerek dün Amasyaspor Kulübü ile final karşılaşmasında başarılı bir oyun ortaya koyarak rakiplerini 15 – 12’lik bir skorla yendiler ve Milas spor tarihinde ilk kez hentbolda Türkiye Şampiyonluğu unvanını Milas’a getirdiler.

Aynı şampiyonda Mini Minikler Kızlar Kategorisi’nde de yarışan takımımız grup maçlarında oynadığı oyunla şampiyonayı izleyenlerden alkış aldı ancak gruplardan çıkamadı.

 

Alkışlar Minik

Sporcularımız Geldi

Amasya’da yapılan Mini Minikler Türkiye Hentbol Şampiyonası’nda adını finale yazdıran ve final maçında Amasyaspor’u yenerek Türkiye Şampiyonu olan ilçemiz takımı Milas Belediyespor’un sporcu ve antrenörlerini bu önemli ve büyük başarılarından dolayı gazetemiz olarak kutluyoruz.

Amasya’da oynanan Türkiye Mini Minikler Hentbol Şampiyonasında oynadıkları başarılı oyunla şampiyonayı izleyen sporseverlerin de büyük beğenisini toplayan ve alkış alan Milas Belediyespor Hentbol Takımı ilçemiz Milas’ı ve ilimiz Muğla’yı da başarılarıyla gururlandırmış oldular.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık