‘Türkiye Üçüncüsü’ oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

‘Türkiye Üçüncüsü’ oldu

Milas Gençlikspor Kulübü Kick Boks sporcusu Mert Kaya Dalkıran, Elazığ’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında kulübünü ve ilçemiz Milas’ı onurlandırarak şampiyonada üçüncülük kürsüne çıktı.

Temmuz ayının ilk haftasında Elazığ Fırat Üniversitesi Spor Salonunda yapılan Kick Boks Şampiyonasına 3 sporcusu ile katılan Milas Gençlikspor Kulübünün şampiyonada ilk gün yarışan sporcusu Mert Kaya Dalkıran, final karşılaşmalarında sakatlandı. Hakem kararıyla turnuvadan elenen Mert Kaya Dalkıran Şampiyonada üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Elazığ’da yapılan Kick Boks Şampiyonasına 3 sporcusunu götüren Antrenör Kamil Meşeci, sporcusu Mert Kaya Dalkıran’ın sakatlanması ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, “İlk gün müsabakalara çıkan genç sporcum başarılı maçlar çıkarttı. Ancak final maçlarında sakatlanması sebebiyle hakem kararıyla turnuvadan elendi.Elde ettiği üçüncülük önemli bir başarıdır.Bu nedenle sporcumuzu kutluyorum” dedi.

Arif Hikmet Çetinceviz ve Hikmethan Çetinceviz isimli 2 sporcunun daha turnuvada yarışacağını söyleyen Meşeci, “Hedefimiz, ilçemiz Milas’ın adını en iyi şekilde duyurmaktır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık