Turnuva Şampiyonluk maçı ile tamamlanıyor

ÖNDER HABER - Hüseyin AÇAR

Turnuva Şampiyonluk maçı ile tamamlanıyor
  • 27 September 2018, Thursday 13:42

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen itfaiyeciler voleybol turnuvası 28 Eylül Cuma günü (Bugün) Menteşe İtfaiyesi Grup Amirliği Voleybol Sahasında oynanacak olan üçüncülük ve şampiyonluk karşılaşmaları ile sona eriyor.

Bir ay önce Muğla ilçeleri arasında oynanmaya başlayan voleybol turnuvası grup maçlarının tamamlanması sonrasında 3 grupta ilk sırada yer alan takımlar ile üç grubun en iyi ikinci olan takımın katıldığı final grubu karşılaşmaları ile turnuvanın şampiyonu belli oluyor.

A grubunda Fethiye, B grubunda Menteşe-Ula, C grubunda Köyceğiz takımları ile turnuvanın en iyi ikinci takımı olan Muğla, 28 Eylül Cuma günü son kez şampiyonluk için sahaya çıkıyorlar.

26 Eylül Çarşamba günü Menteşe Sahasında oynanan yarı final maçlarında rakiplerini yenen Fethiye ile Muğla Voleybol Takımları turnuvanın şampiyonluğu için sahaya çıkacaklar. Aynı gün rakiplerine yenilen Köyceğiz ve Menteşe-Ula Voleybol Takımları da turnuvanın üçüncülük maçı yapacaklar.

Turnuva şampiyonluk karşılaşması sonrasında düzenlenecek ödül töreni ile takımlar kupalarını alacaklar.

Turnuvaya bu yıl ilk kez katılan Milas İtfaiyeciler Voleybol Takımı, grubunda oynadığı 3 maçtan 2’sini kazanmış 1 maçı kaybetmişti. Topladığı 5 puanla en iyi ikinci takım kategorisine giremeyen Milas takımı, yeni sezon için hazırlıklarına şimdiden başladı.

Yarı Final Karşılaşmaları Sonuçları

Fethiye:3 Köyceğiz:0

Muğla:3 Menteşe-Ula:1

Final Grubu Maç Programı

28 Eylül Cuma

Saat 12.00 Üçüncülük Maçı

Köyceğiz- Menteşe Ula

Saat 14.00 Şampiyonluk maçı

Fethiye- Muğla

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık