Turnuva Şampiyonu Sınav Koleji oldu …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Turnuva Şampiyonu Sınav Koleji oldu …

 

Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kadınlar arası Voleybol Turnuvasının Şampiyonu belli oldu.

Milas Atatürk Spor Kompleksinde yapılan Kadınlar Voleybol Turnuvasının Şampiyonluk karşılaşmasında, Sınav Koleji, rakibi Milli Eğitim Voleybol Takımını 3 - 0 yenerek bu yılki turnuvanın şampiyonu oldu.

Hakemliklerini Nurullah Sarı, Rıza Turan, Eşref Mete, Mustafa Arıkan, Mustafa Emekli ve Özlem Aydın’ın üstlendiği Kadınlar Voleybol Turnuvasının özellikle final grubu karşılaşmalarına ilgi oldukça büyük oldu.

Milas Kaymakamı Eren Arslan ve eşi, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Faik Karagöz, Zeynep Mat, Milas Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milas Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük, Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pembe Sarı ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Milas Garnizon Komutan Vekili Emel Demiryakan, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Mal Müdürü Güliz Akat ve çok sayıda voleybolsever maçları keyifle izlediler.

 

Üçüncülük maçı

Milas Gençlik Spor: 3 - Milas Belediyesi: 2

Kadınlar arası Voleybol Turnuvasının şampiyonluk maçı öncesinde oynanan turnuva üçüncülük dördüncülük maçında çekişme ve heyecan vardı. Milas Gençlikspor Voleybol Takımı, rakibi Milas Belediyesi Voleybol Takımını 3 - 2 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu.

 

Ödül Töreni

Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 2 grupta 10 kadın voleybol takımının katıldığı Milas Kadınlar Voleybol Turnuvasının ödül töreni, turnuvanın şampiyonluk maçlarının oynandığı 7 Mart Çarşamba günü yapıldı.

Milas Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kadınlar arası Voleybol Turnuvasının ödül töreni de turnuvanın final grubu maçları kadar renkli geçti.

Turnuvanın final maçları sonrasında, önce turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür sertifikaları verildi. Turnuvanın hakemlerine, turnuvaya ev sahipliği yapan Milas Atatürk Spor Kompleksinin Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına, turnuvayı takip eden ve sporseverlerle buluşmasını sağlayan basın mensuplarına turnuva komitesi tarafından teşekkür plaketleri verildi.

 

Turnuvanın Enleri

En İyi Smaçör- Merve Gamze Dereli (Sınav Koleji)

En İyi Pasör- Filiz Kın (Sınav Koleji)

En İyi Servis Atıcısı- Dilara Özdemir

En Centilmen Oyuncu- Ayşen Turgut (Milas Belediyesi)

En Kıdemli Oyuncu- Feray Elbasan

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık