U14 Milli Takım Seçmeleri Yapılacak

TFF Genç Milli Takımlar Departmanlığı’nın düzenlediği ve U14 (2010 doğumlu) Genç Milli Takımını oluşturmak amacı ile Muğla’da düzenlenen seçmeler, Menteşe Atatürk Stadyumu’nda yapılacak.

U14 Milli Takım Seçmeleri Yapılacak
  • 28 September 2023, Thursday 16:10

Muğla ve ilçelerindeki kulüplerde futbol oynayan 2010 doğumlu gençler, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen seçmelerde kıyasıya mücadele edecek. Seçmeler, 4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 16.30’da Muğla Atatürk Stadyumu’nda yapılacak.

Muğla ASKF tarafından yapılan açıklamada; “Kulüplerimizde U-14 (2010 doğumlu), Ege Bölge Karmasında oynayabilecek, kulüp antrenörlerimizin uygun gördükleri yetenekteki futbolcular için sporcu bilgi formu ve veli izin formunu eksiksiz doldurarak ilgili futbolcularını seçmelere katılmak üzere malzemeleri ile birlikte belirtilen günde en geç saat 16.00 da Atatürk Stadyumu’nda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Seçmeler TFF Ege Bölge Müdürlüğü teknik ekibi ile TÜFAD Muğla Şubesi yetkililerince yapılacaktır. Kulüplerimize ve yukarıda belirtilen kriterlere uyan futbolculara önemle duyurulur” denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık