U18 Ligi’nde Yeni Milasspor İle Milas Gençlikspor karşı karşıya geliyor

İlk kez 2021-2022 sezonunda faaliyete geçen mahalli U18 liginin takımlarından Yeni Milasspor ve Milas Gençlikspor takımları, pazar günü Milas’ta karşı karşıya gelecek.

U18 Ligi’nde Yeni Milasspor İle Milas Gençlikspor karşı karşıya geliyor
  • 16 January 2022, Sunday 12:24

U16 ligi müsabakalarının ardından U18 liginde de aynı grupta yer alan Milas takımlarından Yeni Milasspor ve Milas Gençlikspor takımları, pazar günü saat 14.00’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Her iki takım da bu zorlu müsabaka öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Pazar günü oynanacak müsabaka hakkında görüşlerini aldığımız Milas Gençlikspor Kulübü U16 ve U18 takımlarının çalıştırıcısı Güray Fedakar yaptığı açıklamada gazetemize şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıllarda U19 ligi adı altında mahalli ligde yer alan Milas takımları, bu sezondan itibaren Mahalli U18 ligi adı altında da müsabakalara çıkacaklar. Hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geleceğimiz Yeni Milasspor müsabakasında kazanmak için sahaya çıkacağız. Pazar günü karşılaşacağımız müsabakanın dostça geçmesini, hak edenin kazanmasını diliyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık