Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Üniversite Maçına Hazırlanıyorlar

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilçemizi temsil eden Yeni Milasspor, 25 -26 Ocak tarihlerinde başlayacak olan ikinci yarı için hazırlıklarını Milas Şehir Stadyumu’nda sürdürüyor.

Üniversite Maçına Hazırlanıyorlar

Teknik Sorumlu Birol Erten ve kaleci antrenörü Erhan Elişi nezaretinde yapılan antrenmana takımın tüm futbolcuları katılıyorlar.
Yeni transferleri Kaleci Yüksel, Feyyaz İpek ve Çağatay Kalafat'ın da yer aldıkları son antrenmanı kulüp başkanı Öcal Yüksel ve İkinci Başkan Umut Yiğitkaya da izlediler.
Ligin ikinci yarısında ilk maçlarını Milas Şehir Stadyumunda Muğla Üniversitesi ile yapacak olan Yeni Milasspor’un futbolcuları, “Taraftarlarımız ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarı maçlarımızda da yanımızda olsun” açıklaması yaparak destekleri için hepsine teşekkür ediyoruz dediler.

Dayanışma yemeği düzenliyorlar
Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel, 31 Ocak Cuma günü Milas Havuzbaşı Restoran’da düzenleyecekleri Yeni Milasspor Dayanışma, Birlik ve Beraberlik yemeğine Milaslı tüm taraftarları davet ederek "Gün birlik ve beraberlik günüdür" diyerek “Ligde hedefimiz için Milas’ın desteğine ihtiyacımız var” açıklamasında bulundu.
Eski manken ses sanatçısı Tuğba Özay'ın şarkılarıyla renklenecek olan Yeni Milassspor dayanışma gecesi ile ilgili davetiyeler kulüp yönetiminden temin edilebiliyor.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis