Vergi Borçları Sıfırlandı

İlçemizin güzide spor kulüplerinden biri olan Yeni Milasspor'un  geçmişe dönük Vergi Dairesine olan borçları, kulübün 5  eski başkanı ve yönetim kurulu üyelerince ödendi.

Vergi Borçları Sıfırlandı

Yeni Milasspor'un mücadele ettiği Profesyonel liglerden  bu yana faizleriyle artarak gelen vergi borçları önce yapılandırmaya sokuldu, sonrasında kulübün eski başkanlarından Halil İbrahim Gülen, Fikri Çırak, Cenker Çetin, Hasan  Özmen ve Ahmet Karabıyık  tarafından paylaşılarak ödendi.

Devlete olan vergi borçları sıfırlanan Yeni Milasspor Kulübünün sadece SSK 'ya 85 bin lira borcu kaldı.

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Öcal Yüksel yaptığı açıklamada, devlete olan vergi borçlarının ödenmesiyle ilgili olarak kulübün eski 5 başkanına teşekkür ettiğini söyledi.

Vergi borçları sıfırlanan Yeni Milasspor'un gelecek yıllara daha güvenle bakabileceğini belirten başkan Öcal Yüksel, kulübün SSK'ya olan borçlarının da  kendi yönetimince ödeneceğini vurgulayarak, SSK'ya olan borcun ilk taksitinin yatırıldığını söyledi.

Yeni Milasspor'un geleceğinin borçsuz olacağını ve garanti altına alınacağını vurgulayan başkan Öcal Yüksel, Yeni Milasspor Kulübü Üyelerine seslenerek, üye aidatlarının ödenmesini istedi ve üye aidatlarını ödemek istemeyenlerin üyelikliklerinin mevzuat gereği düşürüleceğini belirtti.

2021-2022 Sezonunda borçlarından arınmış, geleceği güvence altına alınmış, her anlamda güçlü bir spor kulübü olarak hedefledikleri üst liglere çıkmanın mücadelesini vereceklerini belirten başkan Öcal Yüksel "Yeni Milasspor,  Milas'ın spor kuĺübü olarak Milas sporuna ve gençlerine hizmet etmeyi sürdürecektir" dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık