Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Veysi Durukan Futbol Turnuvası Başlıyor

ÖNDER Spor Haber -Hüseyin AÇAR

Veysi Durukan Futbol Turnuvası Başlıyor

Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Durukan anısına gerçekleştirilen Halı Saha Futbol Turnuvası, Milas Ticaret Meslek Lisesi Halı Sahası’nda 26 - 27 Mart Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan ilk hafta karşılaşmaları ile başlıyor.

Geçtiğimiz ay içinde vefat eden Milas sporunun sevilen ismi Veysi Durukan adına Milas Hakçı Gençlik tarafından düzenlenen futbol turnuvasında geriye sayım başladı. 23 Mart Çarşamba günü yapılacak olan müsabaka fikstür çekimi sonrasında turnuvanın müsabakaları hafta sonu oynanmaya başlanacak.

Turnuva ile ilgili bilgileri almak isteyenler ve turnuvaya katılmak isteyen takımlar Turnuva Komitesi Sorumlusu Mustafa Arıkan’a 0 555 857 53 19 nolu numaradan ulaşabilirler.

 

Eğitimciler Futbol

Turnuvası

Eğitim Sen Milas İlçe Temsilciliğinin her sene geleneksel olarak düzenlediği Eğitimcilerarası Halı Saha Futbol Turnuvası da Ticaret Meslek Lisesi Halı Sahası’nda katılımcı takımların fikstür çekilişi sonrasında 28 Mart Pazartesi günü ilk gün müsabakaları ile başlayacak.

Turnuvaya katılacak olanların takım temsilcileri ile müsabaka fikstürü 23 Mart Çarşamba günü Milas Eğitimsen Temsilciliği Binasında saat 17.30’da gerçekleştirilecek.

 Eğitim Sen Futbol Turnuvası müsabakaları her gün saat 18.00 - 19.00 arasında yapılacaktır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis