Voleybol Ligi Milas’ta başlıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Voleybol Ligi Milas’ta başlıyor

Milas Belediyesi- Bursa Büyükşehir Belediyesi Voleybol takımı ile karşılaşacak.

 

2018-2019 Voleybol sezonunda Türkiye Birinci Ligde ilçemiz temsil edecek olan Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı, ligin ilk resmi maçını 6 Ekim Cumartesi günü, Ticaret Meslek Lisesi arkasındaki Milas Atatürk Spor Salonu’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı ile yapacak.

2017-2018 voleybol sezonunda başarılı mücadelesi ile ikinci ligden birinci voleybol ligine yükselme başarısını gösteren Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı, yeni sezonda da başarısını sürdürmek istiyor.

Osman Çakıray’ın Teknik Sorumluluğu’nu, Sefa Koşar’ın antrenörlüğünü üstlendiği Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı, 6 Ekim Cumartesi günü, ilk maçında Bursa takımını Milas’ta ağırlayacak.

Destek istedi...

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray gazetemize yaptığı açıklamada, yeni sezona yeni ve güzel umutlarla başladıklarını ve Milas’ta oynayacakları ilk lig maçı ile de ilk kez taraftarlarının önüne çıkacaklarını belirterek, geçen sene olduğu gibi bu senede taraftarlarımızdan tribün desteği bekliyoruz dedi. Çakıray,“taraftarın maçın kazanılmasındaki gücünü iyi biliyoruz; bu anlamda 6 Ekim Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Salonu’nda oynayacağımız ilk lig maçında, Bursa takımı karşısında, taraftarlarımızı yine tribünde görmek istiyoruz” açıklamasında bulunarak, geçen sene kendilerine verilen destekler için teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık