Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray istifa etti

Milas Belediyespor Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray, sosyal medya yoluyla yaptığı açıklama ile 3 sezondur Teknik Sorumluluğunu üstlendiği Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımında yeni sezonda yer almayacağını belirtti.

 Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray istifa etti

“Hedef yok ben de yokum” diyen Teknik Sorumlu Osman Çakıray ayrılış nedenini sosyal medya yoluyla sporseverlere şöyle duyurdu;

“2015 yılında bölgesel ligden buyana A Takım antrenörlüğünü yaptığım Milas Belediyespor’dan ayrılmış bulunmaktayım. Çok güzel, başarılı ve zor sezonlar geçirdik. En zor zamanlarda dahi bu takımı bırakmayarak 1. Lige taşıdık.

Her başladığımız sene ilk hedef ligde kalalım parolası idi ancak sistemli ve düzenli çalışmamız sayesinde hep Play Off oynadık. Ama düzenli bir şekilde son üç senede her başarılı geçen sezonun ardından neden ise lig seviyesine göre azalan bütçe ve aksi oranda artan beklenti dolayısıyla ve de önümüzdeki sene tekrar küçülmeye gidilme düşüncesi ile belirsizliğin hâkimiyeti benim bu kararı almama sebep olmuştur.

 İlk günden bu yana emeği geçen başkanıma, yöneticilerime, ekibime, sporcularıma ve herkese çok teşekkürler.

Milas her zaman büyük ve güzel bir ailedir.”

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık