Voleybol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Voleybol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Milas Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü tarafından Obezite Hastalığına dikkat çekmek adına düzenlenen Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu belli oldu.

Geçen sene olduğu gibi bu seneki turnuvanın da şampiyonu Esnafspor grup karşılaşmalarında tüm rakiplerini yenerek turnuvanın şampiyonluğunu elde etti.

Nisan ayı içinde 10 takımın katılımıyla Milas Spor Salonu’nda oynanmaya başlayan şampiyonanın ilk tur müsabakaları sonrasında 2 grupta yer alan 6 takım bir üst turda mücadele etme hakkını kazandılar.

A grubunda Hava meydan Komutanlığı, Devlet Hastanesi, Milli Eğitim A takımları B grubunda Esnafspor, DHMİ ve Milli Eğitim B takımları ikinci tur puan maçlarında mücadele eden takımlar oldular.

Turnuvanın ikinci tur müsabakaları 2 Mayıs tarihinde oynanmaya başladı. Oynanan ikinci tur maçları sonrasında turnuvanın ilk dört sırasını elde eden takımlara turnuvanın ödül töreninde kupaları turnuva komitesi tarafından 19 Mayıs Perşembe günü akşamı turnuvanın son grup karşılaşması sonrasında verilecek.

Esnafspor

DHMİ Spor Maçı

Turnuvanın grup maçları içeresinde en fazla dikkat çeken karşılaşması 9 Mayıs Pazartesi günü oynanan Esnafspor - DHMİ Spor maçı oldu.

Turnuva şampiyonunu belirleyecek olan karşılaşmada her iki takımda oynadıkları oyunla karşılaşmayı izleyenlerin beğenisini aldı. Özellikle DHMİ spor 3 bayan sporcusuyla müsabakada oldukça iyi ve etkili bir şekilde mücadele etti. Ancak daha profesyonel ve tecrübeli sporculardan oluşmuş Esnafspor maçı 3 -2’lik skorla kazanmasını bildi.

Turnuva Ödül Töreni

Bugün Yapılıyor

Obezite Hastalığına dikkat çekmek amacıyla yapılan Milas Kurumlararası Voleybol Turnuvası’nın son grup maçı olan Hava Meydan Komutanlığı - Hastane karşılaşması sonrasında turnuvada dereceye giren takımları ödülleri verilecek.

Ödül Töreni

19 Mayıs Perşembe

Saat 20.00

Grup Maçı

Hastanesspor:

Hava Meydan Komutanlığı

Turnuva Sıralaması

Şampiyon: Esnafspor

Turnuva İkincisi: DHMİ Spor

Turnuva Üçüncüsü: Milli Eğitim B

Turnuva Dördüncüsü: Hava meydan Komutanlığı

Turnuva Beşincisi: Hastanespor

Turnuva Altıncısı:

Milli Eğitim B

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık