Voleybol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

​​​​​​​Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 10 takımın katıldığı kurumlar arası voleybol turnuvası oynanan dörtlü final ile sona erdi.

Voleybol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu
  • 18 November 2023, Saturday 14:32

Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürü Yücel Karadavut tarafından düzenlenen voleybol turnuvası maçları, şenlik havası içerisinde geçti. Milas Bodrum Havalimanı Destek Hizmetleri Müdürü Ersin Köksal'ın da yer aldığı voleybol turnuvasında oynanan maçlardaki mücadele, izleyenlerin beğenisini ve alkışını aldı. Bayraklarla süslenen voleybol sahasında müsabakaları izlemek için gelen voleybolseverler de ellerindeki Türk bayraklarıyla takımlara destek oldu.

Voleybol turnuvasında AMAC, TGS, ARFF, BTA, BAŞMÜDÜRLÜK, HAVAŞ ÇELEBİ, GÜMRÜK, DHMİ MAKİNA, TAKSİ KOPER, ATU DUTY isimli 10 takım mücadele etti.

16 Kasım Perşembe günü yapılan dörtlü final sonrasında dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları verildi. Turnuva şampiyonu TGS, ikinci AMAC, üçüncü Başmüdürlük, dördüncü ARFF takımı oldu. Yarışmanın enleri de belirlenirken, en iyi pasör TGS’den İbrahim Söylemez, en centilmen takım Havalimanı TAKSİ Kooperatifi seçilirken, en renkli oyuncu Başmüdürlük takımından Metin Yıldız belirlenirken, Yusuf Ali Mat ise turnuva hakemi ödüllünü aldı. 

Ödül törenine Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke de katılırken, “Voleybol turnuvasında mücadele eden tüm takımları kutluyorum. Dereceye giren takımları da tebrik ediyorum” dedi.

Turnuvayı değerlendiren Milas Bodrum Baş Müdürü Yücel Karadavut; “Voleybol turnuvasında yer alan eski tanınmış voleybolcular ilerleyen yaşlarına rağmen sahada gösterdikleri performanslarıyla turnuvaya renk kattılar. Bütün takımlarımızı kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ile diğer protokol üyeleri tarafından verilirken, turnuvaya destek olanlara da plaketleri taktim edildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık