Voleybolcu kızlarımızdan Cumhuriyetimizin 100. Yılında 3.’lük kupası

​​​​​​​2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programı çerçevesinde Genç A Kızlar Voleybol İl Birinciliği bugün oynanan final müsabakasıyla sona erdi. İlçemiz temsilcisi Özge Koleji, Muğla Turgutreis Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenerek il üçüncüsü oldu.

Voleybolcu kızlarımızdan Cumhuriyetimizin 100. Yılında 3.’lük kupası
  • 02 November 2023, Thursday 15:46

Muğla Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde yapılan okul sporları “Genç A Kızlar Kategorisi Voleybol Turnuvası” il müsabakaları bugün Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda oynana final müsabakaları ile sona erdi.

Muğla’yı Ege Bölgesi Okul Sporları Grup faaliyetlerinde temsil etme hakkı kazanmak için mücadele eden Özge Koleji Anadolu Lisesi, voleybol turnuvasını 3. olarak tamamladı.

Final maçı sonrası düzenlenen ödül töreninde Özge Koleji Anadolu Lisesi sporcuları ve Beden Eğitimi Öğretmeni Eray Akay’a madalyaları ve 3.’lük kupası taktim edildi.

Turnuvayı değerlendiren Eray Akay, “En kötü final oynayabilecek güçteydik. Hedefimiz Ege Bölgesi Okul Sporları Grup faaliyetlerinde Milasımızı temsil etmekti. Bunu sadece ben değil, takım olarak çok istedik ama olmadı. Daha çok çalışıp, bu hedefimizi gelecek sene gerçekleştirmek istiyoruz. Turnuvayı 3. olarak bitirmenin de gururunu ve sevincini yaşıyorum. Voleybolcu kızlarımı tebrik ediyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bizi bu süreçte destekleyen yönetimden, idareye, tüm öğretmen ve öğrencilerimize hatta Özge Koleji çatısı altındaki herkese sonsuz teşekkürler. Bu kupa CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA ARMAĞAN OLSUN” Dedi.

Genç A Kızlar Voleybol İl Birinciliği final müsabakalarında sıralama şu şekilde;

Marmaris Çağdaş Bilim Koleji 1., Bodrum Anadolu Lisesi 2., Özge Koleji Anadolu Lisesi 3., Turgutreis Anadolu Lisesi 4.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık