Voleybolcularımız Adıyaman’da …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Voleybolcularımız Adıyaman’da …

2017 - 2018 Voleybol sezonunda Türkiye Büyük Erkekler İkinci Liginde ilçemizi başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı, Birinci Lige Yükselme Grup maçlarının ilkinde Elazığ’da karşılaştığı 3 rakibini de yenip grup birincisi olarak bir üst tura yükselmişti.

Elazığ’da iki Mardin takımını yenen ve final maçında Adana Seyhanspor ile karşılaşarak maçı 3 - 1 kazanan voleybolcularımız 10 günlük aradan sonra ikinci tur grup karşılaşmaları için bu kez Adıyaman’a gidiyor.

Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray’ın, Antrenörlüğünü Sefa Koşar’ın yaptığı Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımımızın Adıyaman’da grubunda karşılaşacağı takımlar da belli oldu.

Grubunda Kayseri Melikgazi, Ankara Maliye ve Bursa İnegölspor takımlarıyla eşleşen ilçemiz temsilcisi ilk karşılaşmasını 18 Mart Pazar günü yapacak.

Elazığ’da oynanan grup maçlarında voleybol takımımızı yalnız bırakmayan Milas Belediyesi Başkanı ve Milas Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat, Adıyaman’da da ekibin yanında olarak tribün desteği verecek.

Grubunda ilk iki sırayı almak için mücadele edecek olan ilçemiz temsilcisine Adıyaman’daki grup maçlarında Birinci Lig yolunda başarılar diliyoruz ...

 

Grup Maçları Programı

18 Mart Pazar / Milas Belediyespor - Kayseri Melikgazi

19 Mart Pazartesi / Milas Belediyespor - Ankara Maliyespor

20 Mart Salı / Milas Belediyespor - Bursa İnegöl Belediyespor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık