Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Voleybol’da Hüseyin Düzceler ile yollar ayrıldı yeni hoca Mehmet Akif Gürgen..

​​​​​​​Milas Belediyespor erkek voleybol takımının tecrübeli çalıştırıcısı Hüseyin Düzceler görevinden ayrıldı.

Voleybol’da Hüseyin Düzceler ile yollar ayrıldı yeni hoca Mehmet Akif Gürgen..

2021- 2022 sezon başında Milas Belediyespor 1. Lig takımının başına getirilen, iyi niyetiyle çalışmasına rağmen bugüne kadar çok iyi neticeler elde edemeyen Türkiye’nin tanınmış voleybol hocalarından Hüseyin Düzceler ile Milas Belediyespor voleybol takımının yolları ayrıldı.

6 aydan bu yana Milas Belediyespor Erkekler 1. Lig takımında görev yapan Hüseyin Düzceler, birlikte çalıştığı voleybolcularla vedalaşarak görevinden ayrıldı.

Takımın yeni çalıştırıcısı ünlü voleybol hocalarından Mehmet Akif Gürgen oldu. Dün atılan imzalar sonrası lisansı hafta sonundaki maça yetiştirilmeye çalışılan Mehmet Akif Gürgen, lisansı yetişirse bu hafta sonu takımın başında olacak.

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi A grubunda mücadele eden temsilcimiz Milas Belediyespor, önceki yıllarda aldığı başarılı sonuçlara rağmen bu sezon oynadığı 13 maçta yalnızca 4 galibiyet elde edebildi. Milas Belediyespor, 12 takımın bulunduğu grupta 9. Sırada bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta Saint Joseph karşısında 3-1 yenilen temsilcimiz, Pazar günü saat 16.00’da Rest Property Alanya Bld. ile Milas’ta karşılaşacak.

Milas Belediyespor Erkekler voleybol takımında görev yapan Hüseyin Düzceler hocaya Milas Önder Gazetesi olarak hizmetleri için teşekkür eder, görev alacağı başka takımlarda şimdiden başarılar diler, takımın yeni çalıştırıcısı Mehmet Akif Gürgen Hoca’ya ‘hoşgeldiniz’ deriz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis