Voleybol’da Milas Belediyespor:1 Düzce Belediyespor:3

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Voleybol’da Milas Belediyespor:1 Düzce Belediyespor:3

Maçın Hakemleri: Cihat Küçükboyacı,(İzmir) Âlim Kuşgöz, Hasan Erdoğan, Gülfiye Demirci, Olgun Akdoğan, Burak Köleoğlu, Biray Karaca

Milas Belediyespor: Kaan Akgönül, Mehmet Ali Candemir, Hakan Kemerli, Ali Özdemir, Hasan Balcıoğlu, Anıl Tokat, Akay Çalık, Mertcan Akın, Kaan Kar, Celil Yavuz, Soner Çay, Burak Enes Aktürk, Furkan Muhammet Bayındır, Oğuzhan Tarakçı

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray

Düzce Belediyespor: VasiliKurdızuık, Halil Dolaşık, Fırat Tuncel, Berkan Gecekuşu, Onur Capan, Birol Gültekin, Alper Aydın, Sercan Abanoz, Murat Çakmak, Sencer Urer, Eren Alp Aydın, Halit Ugan

Teknik Sorumlu: Halit Sakal

2018-2019 Türkiye Büyük Erkekler Birinci Liginde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı ligin üçüncü karşılaşmasını 16 Ekim Salı günü Milas Atatürk Spor Komplesinde çok sayıda taraftarı önünde Düzce Belediyespor ile oynadı.

2017-2018 sezonunda Türkiye İkinci Voleybol Liginde başarılı bir performans gösteren ve sezon sonu Birinci Ligde mücadele etme hakkını elde eden ilçemiz takımı Milas Belediyespor lige Milas’ta oynadığı Bursa Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ile başladı.

Rakibinden çok daha iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz taybrek setinde maçı kaybederek sahadan 3-2 lig mağlubiyetle ayrıldı.

Ligin ikinci mücadelesini yine bir Bursa takımı ile yapan Milas Belediyespor Voleybol Takımı Bursa Tofaşspor’u deplasmanda 3-2 yendi.

Ligin üçüncü haftasında ise Milas’ta Düzce Belediyespor’u konuk eden ilçemiz temsilcisi, taraftarlarının büyük desteği ile çıktığı karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ilk 2 setini konuk takım Düzce Belediyespor aldı. Üçüncü sette iyi bir oyunla seti alan taraf ilçemiz temsilcisi oldu. Karşılaşmanın dördüncü setinde her iki takımın son derece zevkli ve heyecanlı mücadelesi izleyenlere keyif verdi. Çekişmeli geçen dördüncü seti de alan konuk takım Düzce Belediyespor, Milas’tan 3-1 likgalibiyetle Düzce’ye döndü.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık