Voleybolda Temsilcimiz Elazığ’da …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Voleybolda Temsilcimiz Elazığ’da …

Türkiye Voleybol Federasyonu Büyük Erkekler İkinci Voleybol Liginde ilçemizi büyük bir başarıyla temsil eden ve lig maratonunda grubunda ikinci olarak Birinci Lige yükselme maçları oynama hakkı kazanan Milas Belediyespor Voleybol Takımı Yükselme Grubu maçları için Elazığ’a gitti.

4 Grupta Türkiye’nin en iyi 16 takımının mücadele edeceği grup maçlarında D Grubunda yer alan ilçemiz takımının rakipleri ve maç tarihleri de belli oldu.

Grubunda Antalya Dinamik Gençlikspor, Mardin Cevherspor ve Adana Seyhanspor Voleybol Takımlarıyla 3 gün arka arkaya maçlar yapacak olan takımımız grubunda ilk iki sırayı almak için mücadele edecek.

 

Bilgilendirme toplantısı

5, 6 ve 7 Mart tarihlerinde Elazığ’da Yükselme Grubu maçları oynayacak olan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor Voleybol Takımı son antrenmanını Milas Atatürk Spor Kompleksinde Teknik Sorumlu Osman Çakıray ve antrenör Sefa Koşar nezaretinde yaptı.

Son antrenman öncesinde Milas Belediyespor Kulübü ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Voleybol Takımı ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek Elazığ’da yapılacak maçlarla ilgili bilgiler verdi.

Sporculara yönelik konuşmasında sezon içinde ligde oynadıkları müsabakalardaki mücadelelerinden dolayı sporculara teşekkür eden Başkan Tokat, “Hep birlikte güzel bir sezon geçirdik” dedi.

Salon sporlarında özellikle voleybolda çıtayı her sene artırdıklarını vurgulayan Başkan Tokat, “Milas Belediyespor Kulübü Yönetimi olarak sizlerin ve bizlerin yanında olan Milaslı voleybolseverlere de teşekkür ederek en büyük arzumuz yeni sezonda birinci ligde yer alarak voleybolda Milas’ın sesini duyurmaktır” dedi.

Elazığ’da oynanacak grup karşılaşmalarında sporculara ve teknik yönetime başarı dileklerini ileten Başkan Tokat bilgilendirme toplantısında basın mensuplarına da verdikleri destekler nedeniyle teşekkür etti.

 

Yalnız değilsiniz

5 - 7 Mart tarihleri arasında Elazığ’da yapılacak olan Birinci Lige yükselme grubu maçlarında sporcularının yanında olacağını vurgulayan Başkan Tokat, “Tribünlerde asla yalnız değilsiniz, benimle birlikte bütün Milas halkının sevgisi de sizin yanınızda olacaktır” dedi.

 

Yükselme Grubu maç programı

5 Mart Pazartesi saat 18.00 / Milas Belediyespor - Antalya Dinamik Gençlikspor

6 Mart Salı saat 15.00 / Milas Belediyespor - Mardin Cevhertepespor

7 Mart Salı saat 16.00 / Milas Belediyespor - Adana Seyhanspor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık