Voleybolun Sultanları Son Kez Salondalar

ÖNDER Spor Haber Hüseyin AÇAR

Voleybolun Sultanları Son Kez Salondalar

Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi yapılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Milas Voleybol Turnuvası’nın final karşılaşmaları bugün oynanıyor.

2 grupta 7 kadın voleybol takımının katıldığı turnuvada oynanan grup karşılaşmaları sonrasında A grubunda Milas Belediyesi ve Vitamin KİDS B grubunda Dr. Mete Ersoy ve MİFAD takımları ilk iki sırayı alarak final karşılaşmalarına çıkma hakkını elde ettiler.

Hakemliklerini Nurullah Sarı, Rıza Turan, Eşref Mete, Mustafa Emekli ve Ünsal Çelik tarafından yapılan voleybol turnuvası grup ve yarı final maçları Milas Dr Mete Ersoy Ortaokulu İlk Yaz Spor Salonunda oynandı.

Turnuva Komitesi Milas Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük, Pembe Sarı, Nurullah Sarı ve Eşref Mete 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Milas Voleybol Turnuvası grup maçlarında Milaslı kadın sporcuların oldukça güzel zaman geçirdiklerini belirterek turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ettiler.

Bu yıl ikincisi yapılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Milas Voleybol Karşılaşmalarına A grubunda Milas Belediyesi, Vitamin KİDS, Muhasebeciler B grubunda Dr. Mete Ersoy, MİFAD, Sınav Okulları ve Final Lisesi takımları katılarak turnuvaya renk kattılar.

Final Karşılaşmaları

Spor Salonunda

Yapılacak

Turnuvanın bugün saat 19’da üçüncülük ve saat 20’de başlayacak şampiyonluk karşılaşması ile ödül törenine tüm voleyboleverleri davet eden Turnuva Komitesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Milas’ta bu yıl ikincisi düzenlenen voleybol turnuvasının gelecek yıllarda da devam etmesini dilediklerini belirttiler.

 

Final Karşılaşmalarının

4 Takımı

Vitamin KİDS

MİFAD

Dr. Mete Ersoy

Milas Belediyesi

Milas Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Final Müsabakaları sonrasında turnuvanın ödülleri dağıtılacak.

 

Turnuva Final Programı

17 Mart Cuma

Saat 19.00

Üçüncülük Maçı

 

Saat 20.00

Şampiyonluk Maçı

 

Saat 21.00

Ödül Töreni ve Kapanış

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık