Voleybolun Temsilcileri Spor Saati’nde

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Voleybolun Temsilcileri Spor Saati’nde

Milas Belediyespor Kulübü Büyük Erkekler İkinci Lig Voleybol Takımı sporcularından Batuhan Ragıp Şen, Akay Çalık, Tugay Uçak, Ali Özdemir ve Teknik Sorumlu Osman Çakıray, sunuculuğunu Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın yaptığı Radyo Gözlem Spor Saati’ne konuk oldular.

1 Şubat Çarşamba günü yayınlanan Spor Saati’nde Milas Belediyespor Kulübünün 2015-2016 sezonu Voleybol mücadelesini değerlendiren sporcular geçtiğimiz sezondan olumlu dersler aldık ve kazandığımız tecrübelerimizi içinde bulunduğumuz sezonda sahaya ve maçlarımız yansıtmaya çalışıyoruz dediler.

Hedef Birinci Lig

Teknik Sorumlu Osman Çakıray yaptığı açıklamada Milas Belediyespor Voleybol Takımı olarak taraftarlarımızın bizlere verdiği olumlu ve güzel destekler nedeniyle ligimizde üst sıralardaki mücadelemizi en iyi şekilde yapıyoruz dedi.

Hedeflerinin birinci lig olduğunu söyleyen Çakıray şu açıklamayı yaptı:

“2016-2017 sezonunda lig sonunda ilk iki takım arasına girerek Birinci Lig Play Off karşılaşmalarına katılmak istiyoruz. Bu hedefe giden yolda önce lig liderini yendik.

Ligde geçtiğimiz hafta lider Seydikemer Belediyespor karşısında son derece iyi mücadele ederek maçı kazandık hedefimiz her maçta iyi oyun ve galibiyettir” dedi.

Mevcut olanaklarla takım olarak ellerinden gelen her türlü mücadeleyi en iyi şekilde yaptıklarını söyleyen Osman Çakıray mücadelemizde bizlere ve kulübümüze destek olan herkese teşekkür ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Kaliteli Taraftarımız Var

Milas’ın son derece kaliteli voleybol izleyicisi olduğunu vurgulayan Milas Belediyespor’un genç sporcuları iyi bir sporcu olmanın ve başarıya giden yolunda değerlendirmesini yaparak Milaslı gençlere seslendiler ve her fırsatta kendinize spor yapma fırsatını verin dediler.

Milas Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Spor Salonun devreye girmesiyle daha olumlu şartlarda antrenman yapabileceklerini belirten sporcular Birinci Voleybol Ligine uzanan yolda mücadele edebilecek gücün ve potansiyelin Milas Belediyespor Kulübünde ve kulübün sporcularında olduğunu söyleyerek ligdeki kalan maçlarında yollarına kayıpsız devam etmek istediklerini vurguladılar.

Milas Belediyespor’un voleybol takımı sporcuları Spor Saati’nde Milas spor Basının da kulüplerine ve kendilerine verdikleri desteğin çok olumlu ve güzel olduğunu söylediler.

Teşekkür Ettiler

Özellikle Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneğine ve taraftarlarına maçlarımıza geldikleri ve bizim yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz diyen sporcular Yeni Milasspor Kulübüne ve Süper Amatör Küme Ligindeki şampiyonluk mücadelesi yapan takımına başarılar dilediler.

Radyo Gözlem Spor Saatİ’ne konuk olan Milas Belediyespor Voleybol Takımı sporcuları ve teknik sorumlu Osman Çakıray program sonunda Radyo Gözlem ve Spor Saati’ne de seslerini duyurma fırsatı verdikleri için teşekkür ederek programı noktaladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık