Voleybolun Ustaları Muğla’da buluştu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Voleybolun Ustaları Muğla’da buluştu

Türkiye’nin farklı illerinden gelen 22’si erkek 19’u kadın takımı olmak üzere toplam 41 Veteran Voleybol Takımı Muğla’da buluştu.

Ankara, İstanbul, Bursa, Eskişehir, İzmir, Kocaeli ve Muğla’dan turnuvaya katılan Vetaran Voleybol Takımları 20 Temmuz Cuma günü Muğla Menteşe Spor Salonunda ilk gün maçlarına çıktılar.

Veteranlar Voleybol Turnuvası 21 Temmuz Cumartesi günü hem Muğla Menteşe Spor Salonunda hem de Atatürk Spor Salonunda yapılan grup maçlarıyla devam etti.

22 Temmuz Pazar günü Muğla Menteşe Spor Salonunda oynanan final karşılaşmalarıyla sona eren Veteranlar Voleybol Turnuvası son derece heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu.

Kadın ve Erkek Veteran Voleybol Takımlarının aynı salonda oynanan müsabakalarında zaman zaman yaşanan aksilikler turnuvayı süre olarak oldukça aksattı.

 

Üst üste oynanan maçlar sporcuların sağlığını bozdu

Özellikle Kadın Vetaran Takımlarının üst üste müsabakalara çıkması sonucunda kadın sporculardan bazılarının rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması, turnuvanın organizasyonunda eksikliklerin olduğunu ortaya çıkardı.

Turnuvada Muğla’yı temsil eden Kadın Vetaran Voleybol Takımlarından biri olan Yatağan Koray Özcan - İzmir Coromice 31 yaş üstü müsabakasında maç sonrasında rahatsızlanan Yatağan Takımı sporcusunun ambulansla hastaneye kaldırılması, turnuvanın en can sıkıcı olayı olarak tüm takımların sporcularını üzdü.

Muğla Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisi sonrasında iyileşen sporcudan gelen güzel haber sevinçle karşılandı.

 

Kadınlarda Marmaris Akademi şampiyon oldu

Bu yıl 4’üncü kez gerçekleştirilen Kadın ve Erkek Vetaran Takımları ilk kez Muğla’da buluştular.

Turnuvada Erkeklerde Muğla adına Muğla Voleybol Derneği, Muğla Büyükşehir Belediyespor, Muğla Karyasspor; Kadınlarda ise Yatağan Koray Özcan spor, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Voleybol Derneği ve Marmaris Akademi Voleybol Takımları yarıştılar.

Kadınlarda Marmaris Akademisspor, 31 yaş üstü takımlarda karşılaştığı tüm takımları yenerek turnuvanın yenilgisiz şampiyonu oldu.

 

55 Yaş Üstü Şampiyonu Muğla Voleybol Derneği

Erkekler 55 yaş üstü takımların yarışmasında Muğla Voleybol Derneği Muğla’ya ikinci şampiyonluğu yaşatan takım oldu.

Turnuvanın 22 Temmuz Pazar günü oynanan final karşılaşmaları sonrasında düzenlenen ödül töreni ile turnuvada her yaş grubunda yarışan ve ilk üçe giren takımlara kupaları verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık