Yarı final müsabakaları sona erdi

​​​​​​​Yedi yıldan beri Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda aralıksız devam eden 10 kurum takımının her gün kıyasıya verdiği mücadelenin yarı final 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma futbol müsabakalarının yarı finali dün gerçekleşti.

Yarı final müsabakaları sona erdi

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan günün ilk yarı final maçında Milas Bodrum Hava Limanı Takımı ile Milas Milli Eğitim takımları karşı karşıya geldiler. Müsabakanın ilk yarısı Milas Milli Eğitim takımının 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda tempolu geçen müsabakayı Milas Milli Eğitim Müdürlüğü takımı, kaliteli oyunculardan kurulu olan Milas Bodrum Hava Limanı takımını çekişmeli geçen müsabaka sonrasında 6-3 yenerek finale çıktı.

Gecenin ikinci müsabakasında Milas Belediye Spor takımı ile Milas DHMİ ARFF takımıyla karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısında Milas Belediye Spor takımından Bedirhan arka arkaya attığı 4 golle ilk yarı 4-1 Milas Belediye Spor takımının üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya oyunda denge kuran DHMİ ARFF Takımı iki gol kaydetmesine rağmen skoru dengeleyemedi. Müsabaka Mustafa İçöz ve Veli’nin attığı gollerle 6-3 Milas Belediye Spor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

Bu akşam Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanacak turnuvanın 3.’lük ve 4.’lük müsabakasının ardından final müsabakası yapılacak.

Finalde Milas Milli Eğitim ile Milas Belediye Spor takımları karşı karşıya gelecekler.

İlk 4 takım arasında oynanacak müsabakalarda her takımlarımıza Önder Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık