Yatağanspor Kavaklıdere’de

2019-2020 sezonunda BAL Ligi’nde mücadele edecek olan ilimiz takımı Yatağanspor Ekim ayı içinde başlayacak olan ligi maçları hazırlıklarını Kavaklıdere Stadyumunda sürdürüyor.

Yatağanspor Kavaklıdere’de

Teknik Sorumlu Hüseyin Çolak nezaretinde kadroda yer alan futbolcularla birlikte antrenmanlara başlayan Yatağanspor bir süre daha Yatağan Kaya Köstepen Stadyumu’nda çalışmalarını tamamlayamayacak.

Bir süre önce saha ve zemin çalışmaları için antrenmanlara kapatılan Yatağan Kaya Köstepen Stadyumu Ekim ayı içinde başlayacak BAL Ligi maçlarına yetiştirilecek.

Yatağanspor Basın Sözcüsü Fuat Göka gazetemize yaptığı açıklamada Yatağan Stadyumunun bakım çalışmaları nedeniyle antrenmanlara kapatıldığını, Ekim ayı içinde başlayacak olan lig maçlarına yetiştirileceğini vurgulayarak şuan için Yatağanspor olarak antrenmanlarımızı Kavaklıdere Stadyumu’nda yapıyoruz dedi.

Teknik Sorumlumuz Hüseyin Çolak nezaretinde hem futbolcu transferlerimiz devam ediyor hem de antrenmanlarımız diyen Basın Sözcüsü Fuat Göka,Yatağanspor’un Kavaklıdere’de bayram öncesi bir kamp çalışması olacağını vurgulayarak bayram sonrası hazırlık maçlarımızla lige en iyi şekilde bir giriş yapmak istiyoruz dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık