Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni kurulan kadro ile iyi mücadele ettiler

Uzun yıllardan beri Muğla Mahalli Ligi’nde Bodrum’un her takımında hocalık yapan Muğla futboluna sayısız yetenekli sporcular kazandıran Şahan Kaya, geçtiğimiz Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Erginspor ile Bodrum 1925 takımlarının karşılaşması sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Yeni kurulan kadro ile iyi mücadele ettiler
  • 27 September 2022, Tuesday 9:50

Kaya’nın açıklaması şu şekilde;

“Geçtiğimiz Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda bu sezon Mahalli U16 Ligi’nde yer alacak olan Milas Ergispor ile hocalığını yaptığım Bodrum 1925 takımları karşı karşıya geldiler. Pandemi döneminde müsabakalara katılmayan Milas Erginspor yeni sezonda alt yapısı olmayan sporcularla karşımıza çıktı.

Milas Erginspor U16 takımı ile ilk kez karşı karşıya geldik. Üç yıldan beri antrenörlüğünü yaptığım takımım müsabakanın başından son düdüğe kadar takım oyununa sadık kalarak oynadı. Bu disiplinle müsabakayı kazanmasını bildi. Yeni kurulan Milas Erginspor takımında bireysel oyun oynandığı için sporcuların gayreti alınan mağlubiyete engel olamadı. Bu sezon ilk kez U16 liginde yer alacak olan Milas Erginspor takımına 2022-2023 sezonunda başarılar diliyorum.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis