Yeni Milas 1 puanla döndü

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Yeni Milas 1 puanla döndü

Hakemler: Yusuf Yaratıcı, Hakan Karabalçık, Gökhan Esen

Ortakent Yahşispor: Tayfun, Durmuş, Mükerrem, Çağatay, İnan, Çağan, Yasin, Yalçın, Uğurcan, Oğuzhan, Musleb

Yedekler: Fatih, Mustafa, Uğur, Ramazan, Ubeyd, Alpay

Antrenör: Halil Kın

Yeni Milasspor: Anıl, Hasan, Mahmut, Ali, Mehmet Ali, Şenol, Abai, Nuriman, Bahri, Gökhan, Emre Kuncak

Yedekler: Ulaş, Muhammet, Okan, Mertcan, Yunus Emre, Metehan, Batuhan

Antrenör: Ahmet Saray

Muğla Süper Amatör Küme Liginde ilçemizi temsil eden Yeni Milasspor galibiyet hedefi ile gittiği Bodrum deplasmanında Ortakent Yahşispor ile golsüz berabere kalarak Milas’a 1 puanla döndü.

Süper Amatör Küme Ligi’nin dördüncü hafta karşılaşmasında Bodrum Stadyumunda oynanan ligi maçında şampiyonluk mücadelesi yapan Yeni Milasspor Ortakent Yahşispor karşısında etkisiz bir futbol ortaya koydu.

Maçın henüz başlarında Ortakent geliştirdiği bir atakta az daha golü buluyordu. Dakika 12’de Ortakent atağında kaleye ortalanan topa Yeni Milasspor kalecisi Anıl çıktı. Anıl’ı geçen top çizgiden filelerle buluşmak üzereyken Mehmet Ali yetişti ve mutlak bir golü önleyerek topu kornere attı.

Dakika 20’de Yeni Milas atağında Gökhan’ın ortaladığı topa Ortakent ceza sahası içinde Şenol kafayı vurdu top az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 36’da Yeni Milasspor atağında Hasan Özkan’ın ortasına Emre Vardar’ın röveşata vuruşu top auta çıktı. Dakika 40’ta kazanılan Yeni Milasspor faul atışından Ortakent ceza sahası içene gelen topa Bahri Güzel kafayı vurdu Ortakent kalecisi Tayfun’da top kaldı.

Maçın ilk yarısında ne ortakent ne de Yeni Milasspor göze hoş gelen bir futbol oynayabildiler. Ev sahibi takım Ortakent ilk yarıda sadece maçın ilk dakikasında net gol şansı bulabildi.

Yeni Milasspor ise uzaktan şutlar ve kaleye ortalanan toplarla gol şansını yakalamaya çalıştı. Her iki takımın ilk yarıda oynadığı futbol her iki takımın taraftarlarını da mutlu etmedi.

Maçın ikinci yarısında ilk yarıdaki genel görünüm devam etti. Yeni Milasspor bastırdı. Ortakent savunma yaptı. Maçın ikinci yarısının Ortakent adına en önemli anı nadir gelişen bir atakta kaleye giden topu yine Mehmet Ali çevirdi ve gole şans tanımadı.

İkinci yarıda her iki takımın antrenörleri oyuncu değişiklikleri yaparak maça hareketlilik getirmeye çalıştılar. Ancak yapılan oyuncu değişiklikleri de maçın neticesini değiştirmedi.

Müsabaka başladığı gibi golsüz sona erdi ve her iki takımda birer puanla sahadan ayrıldılar.

Karşılaşmada en renkli görüntüler her zaman olduğu gibi Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği yöneticileri, Amigo Şeker ve genç taraftarların Yeni Milasspor için maçın başından sonuna kadar tribün desteği vermesiydi.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen ve yöneticilerde müsabakayı tribünlerden izleyerek futbolcularına destek verdiler.

 

Süper Amatör’de

Maç Sonuçları

Ortakent Yahşispor: 0

Yeni Milasspor: 0

 

Muğla Üniversitesi: 0

Dalyanspor: 0

 

Gümüşlük Gençlikspor: 2

Menteşgücü: 0

 

Dalman Belediyespor: 2

Seydikemer Belediyespor: 0

 

Marmaris Gençlikspor: 0

Turgutreisspor: 2

 

Yeni Milas U 17

puansız döndü

B. B. Bodrumspor: 2

Yeni Milasspor: 0

Maçın Hakemleri: Serkancan Türk, Şivan Kesici, Yücel Battal

B. B. Bodrumspor: Aytekin, İbrahim, Umut, İbrahim Erat, Miraç, Sami, Mert, Eray, Murat, Erdoğan, Batuhan

Yedekler: Yasin, Alper, Barış, Ertuğ, Faruk, Tunahan

Antrenör: Kemal Serçe

Yeni Milasspor: Batuhan, Kaan, Oğuzhan Özkaya, Devrim, Fahri, Ömer, Cem, Oğuzhan, Anıl, Yiğithan, Osman

Yedekler: Atacan, Eren, Azat, Hakkıcan, Egehan, Münir, Serkan

Antrenör: Mustafa İçöz

Bodrum Stadyumunda oynanan liderlik karşılaşmasında ilçemiz ekibi Yeni Milasspor U 17 takımı lider Bodrumspor karşısında karşılaşmanın ilk yarısında aradığı net gol fırsatlarını bulamadı.Yeni Milasspor forvetleri Anıl, Yiğithan ve Osman ceza sahası içinde girdikleri gol pozisyonlarında son vuruşlarını etkili yapamadılar. Maçın 35’dakikasında nadir gelişen bir Bodrum atağında ceza sahasına ortalanan topa Murat ayak koydu ve plase bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Skor Bodrumspor lehine 1 - 0 oldu.

İlk yarının son atağında Yeni Milasspor Anıl ile net bir gol şansını buldu. Anıl’ın ceza sahası üzerinden vuruşu üstten auta çıktı.

Maçın ilk yarının tamamlanması sonrası takımlar soyunma odasına giderken Bodrumspor kalecisi Aytekin daha önce uyarı aldığı orta hakemden kırmız kart gördü.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 45 dakika 10 kişi ile oynayan Bodrumspor karşısında Yeni Milasspor gençleri adeta tek kale oynamalarına rağmen ceza sahası üzerinde ve içinde topla buluştukları pozisyonlarda topu kaleye atarak filelerle buluşturmak yerine topu ya auta attılar ya da tecrübesiz kaleci Yasin’e teslim ettiler.

Maçın kayda değer önemli olayı ikinci yarıda Yeni Milasspor adına oyuna Giren Hakkıcan’ın tribünlerdeki Bodrumspor taraftarlarıyla olan gereksiz ve boş tartışmalarıydı.

Maçın son dakikasında Yeni Milasspor kalesine ortalanan topa savunmanın vurmakta gecikmesi ve kalecinin de hatası sonrasında Bodrumspor İbrahim Erat ile ikinci golü buldu ve müsabaka atılan bu 2 golle tamamlandı.

Müsabakanın bitimiyle birlikte Bodrumspor taraftarları futbolcular arasındaki tartışmalara müdahil olarak sahaya girdiler ve Yeni Milasspor’un genç futbolcularını tartaklamaya çalıştılar.

Her iki takımın futbolcularının karıştığı tartışmalar ve itişmeler yine her iki kulübün yöneticilerinin sağduyusu ile önlendi ve kapandı.

 

U 17 Ligi Maç Sonuçları

B. B. Bodrumspor: 2

Yeni Milasspor: 2

 

Yatağanspor: 0

Menteşegücü: 3

 

Köyceğiz Belediyespor: 0

Gündoğanspor: 1

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık