Yeni Milas Şampiyonluğa Koşuyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Milas Şampiyonluğa Koşuyor

Maçın Hakemleri: Uğurtan Kocaman, Sedef Kıranoğlu, Hüseyin Kılınç

Yeni Milasspor: Anıl, Mahmut, Ali, Mehmet Ali, Hasan, İbrahim, Emre, Metehan, Gökhan Vardar, Abai, Ulaş

Yedekler: Batuhan, Bahri, Nuriman, Batuhan Çelik, Anıl

Teknik Sorumlu: Cenk Atasoy

Ortakent Yahşispor: Fatih, Mükerrem, İnan, Fatih Günlükçü, Durmuş, Ubeyd, Çağan, Süleyman, Yalçın, Bedirhan

Teknik Sorumlu: Güray Ceylan

 

Tek Gol

Gökhan Vardar’dan Geldi

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ilçemiz takımı Yeni Milasspor şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşıyor.

Teknik Sorumlusu Cenk Atasoy nezaretinde çıktığı lig maçlarında seri galibiyetlere imza atan Yeni Milasspor son olarak şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Ortakent Yahşispor’u Gökhan Vardar’ın golü ile geçerek haftayı 3 puanla kapattı.

Son maçların golcülüğünü üstlenen Gökhan Vardar kalitesini attığı gollerle belli ediyor.

19 Şubat Pazar günü Milas Stadyumu’nda oynanan lig maçında Ortakent Yahşispor’u ağırlayan ilçemiz ekibi Yeni Milasspor taraftara desteği ile maçtan 1 - 0 galip ayrılarak zirvedeki yerini korudu.

Maçın ilk yarısında Gökhan Vardar ile golü atan Yeni Milasspor karşılaşmanın ikinci yarısında da ikinci golü arayan taraf oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda gol atma çabaları içinde mücadele ederek maçı tamamladılar. Yeni Milasspor aldığı 1 – 0’lık Ortakent galibiyeti ile Ortakent Yahşispor’un şampiyonluk umutlarını Milas çimlerine gömmüş oldu.

Süper Amatör Küme Liginde zirve şampiyonluk yolunda tek rakibi Gümüşlük Gençlikspor kalan ilçemiz ekibi Yeni Milasspor rakibinin 1 puan önünde liderlik koltuğunda oturmaya devem ediyor.

Haftaya Marmaris deplasmanına gidecek olan Yeni Milasspor aldığı seri galibiyetlerle Muğla Süper Amatör Küme Liginde başarılı mücadelesini sürdürüyor.

 

Kaptan’ın yerinde buluştular

Galibiyet Öncesi Yemek Uğurlu geldi

Muğla Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk mücadelesi yapan ilçemiz takımı Yeni Milasspor’a Milas Esnaflarının desteği de devam ediyor.

19 Şubat Pazar günü oynanan Ortakent Yahşispor lig karşılaşması öncesinde Milas Esnaflarından Yeni Milasspor’un eski takım kaptanlarından Bekir Tuzer kendi lokantasında sporculara bir maç öncesi akşam yemeği vererek Ortakent maçında ve ligde başarı dileklerini iletti.

Yeni Milasspor’un profesyonel liglerde yer aldığı dönemlerde takım kaptanlığını yapan Bekir Tuzer yıllardır şampiyonluk hasreti ile yanan Milas’ın bu sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarına inanıyorum diyerek sporcuları ve teknik heyeti elde edilen seri galibiyetlerden dolayı kutladığını belirtti.

 

Teşekkür Ettiler

Milas Sanayisinde Kaptan’ın Yeri Lokantası’nda buluşan Yeni Milasspor futbolcuları Milas esnaflarının ve Milas taraftarlarının kendilerine verdikleri desteklere teşekkür ederek sezon sonunda ligde şampiyon olarak yıllardır beklenen şampiyonluğa ulaşacaklarını söylediler.

 

Süper Amatör Küme Ligi Maç Sonuçları

Yeni Milasspor: 1

Ortakent Yahşispor: 0

Dalyanspor: 2

Muğla Üniversitesi: 0

 

Turgutreisspor: 1

Marmaris Gençlikspor: 1

 

Menteşegücü: 0

Gümüşlük Gençlikspor: 2

 

Seydikemer Belediyespor: 0

Dalaman Belediyespor: 0

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık