Yeni Milasspor: 1 Kuşadası Gençlikspor: 0

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor: 1 Kuşadası Gençlikspor: 0

Yer: Ören Stadyumu

Maçın Hakemleri: Yusuf Yaratıcı, Faruk Karadeniz, Yücel Battal

Yeni Milasspor: Anıl Karadere, Hasan Özkan, Mahmut Ermaşa, Ali Varol, Mehmet Ali Alataş, Emre Kuncak, Din Muhammed, Nuriman İsmailji, Bahri Güzel, Semih Can Solmaz, Ümit Koz

Yedekler: Yılmaz Seyman, Metahan Çelik, Muhammet Kılıç, Batuhan Galip Tekin, Metin Gültekin, Okan Kuru, Engin Can Lök

Yönetici: İlhan Çimenci

Teknik Sorumlu: Ahmet Saray

Antrenörler: Bülent Öztürk, Oğuzhan Alpat

Kuşadası Gençlikspor: Emin Akmeşe, Şahin Övmen, Murat Yorgancıoğlu, Serhat Yağlı, Bencan Elma, Devran Dirik, Cevdet Topçu, Caner Bozkurt, Salman Alp, Sezer Cihansayın, Hasan Ateş

Yedekler: Caner Cihangiroğlu, Mert Can, Sercan Seçer, Abat Çelik, Bartu Dizdaroğlu

Antrenör: Özer Erdem

 

Maçın ilk yarısı

Ören Stadyumunda oynadığı ilk hazırlık maçında Bafa Belediye Zeytinspor’u 6 - 0 yenen ilçemiz takımı Yeni Milasspor ilk ciddi hazırlık maçında rakibi Kuşadası’nı 1 - 0 yenerek lig maçları öncesinde oynadığı oyun ve futbolcuların saha içinde gösterdikleri mücadele ile şampiyonluk yolunda bizlere umut verdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Yeni Milasspor alt yapı oyuncularımızdan Ümit Koz ile 3 net gol şansını buldu. Genç futbolcumuz oynadığı futbolla bu takımda şans tanınırsa oynarım mesajını verdi.

Kaçırdığı gol pozisyonlarında tecrübesizliği ve maç eksikliği görüldü. İstekli ve hırslı futbolu ile Ümit bu sezon şampiyonluktaki mücadelemizde ağabeylerin yanında en büyük kozumuz olacaktır.

Dakika 10’da Yeni Milas atağında Ümit Koz ceza sahası içinde topla buluştu, vurdu Ada kalecisi topu kornere attı.

Kuşadası atağında kaleye çekilen şut Anıl’da kaldı. Kalecimiz Anıl’ın savunmasına vermek istediği pas kısa düşünce topu Caner Bozkurt yakaladı vurdu top yine kalecimiz Anıl’da kaldı.

Dakika 20’de Ada savunması atağında Milasspor savunma oyuncusu ısrarlı baskısı sonrasında topu Adalı futbolculardan söktü aldı. Ada ceza sahası üzerinde bekleyen Ümit’e topu attı. Ümit vurdu top kaleci Emin’den tekrar oyuna geri döndü.

Dakika 23’te Ada çok net bir gol şansından yararlanamadı. Ada atağında Sezer kaleye paralel bir orta yaptı. Yeni Milas savunmasını ve kaleci Anıl’ı geçen topla son olarak Hasan Ateş buluştu. Altı pas üzerinden vurdu gol çizgisini geçmekte olan topa son anda kalecimiz Anıl yetişerek topu ayağı ile kornere attı ve net bir golü önledi.

Dakika 25’te Ada atağında Nuriman İsmalji rakibine faul yaptı ve sarı kart gördü. Faul atışını Ada adına Caner kullandı top savunmadan oyuna geri döndü.

Dakika 40’ta Yeni Milasspor atağında ceza sahası üzerinde topla buluşan Mehmet Ali vurdu kaleciden top oyuna geri döndü. Ümit Koz vurdu top az farkla kale yerine auta çıktı.

Maçın ilk yarısı 0 – 0’lik bir sonuçla tamamlandı.

 

Maçın ikinci yarısı

Müsabakanın ikinci yarısında her iki takımın teknik sorumluları yedek kulübesinde bekleyen oyuncularını oyuna almaya başladılar.

Dakika 55’te Milasspor atağında orta sahadan Ümit Koz’a güzel bir top aktarıldı. Ümit kaleci ile karşı karşıya kaldı. Çalımını attı topu kurtardı kendini kurtaramadı ve kalecinin faulü ile kendini yerde buldu.

Maçın hakemi net gol şansı olarak gördüğü bu pozisyonda penaltı noktasını işaret etti.

Penaltı atışında topun başına gol kralımız Bahri Güzel geldi. Şık bir vuruşla topla kaleciyi farklı köşelere gönderen Bahri maçtaki tek golümüzü attı.

Gol sonrası maçın hakimiyeti Yeni Milasspor’a tamamen geçti. Orta sahanın çalışkan ismi takım kaptanı Emre Kuncak Yeni Milasspor atağında orta sahadan ileriye Ümit Koz’a al da at dercesine çok güzel bir asistle topu aktardı. Dakika 60’ta gelişen bu gol atağında Ümit caza sahası içerisinde topu ayağından biraz fazla açtı ancak topa sert vurdu kaleci Emin topu kurtararak ikinci gole şans tanımadı,

Dakika 67’de Kuşadası mutlak bir gol pozisyonundan yararlanmadı daha doğrusu kaleye gol olarak giden topu Anıl müthiş bir kurtarışla kornere attı ve Ada’ya beraberlik şansı tanımadı.

Ada kornerinden gelen top Milas savunması ve kalesi içinde tehlike yarattı. Ada savunma oyuncusu Serhat topa kalabalık savunma arasından iyi yükseldi topa kafayı vurdu. Üst direk altından kaleye giren topa kaleci Anıl tek yumrukla müdahale etti ve mutlak bir golü önledi.

Dakika 80’de Milas atağında oyuna ikinci yarıda dahil olan Batuhan Ada ceza sahasında bekleyen Metehan’a çok güzel bir orta yaptı. Ceza sahası içinde röveşata ile topu kaleye gönderen Metehan bu pozisyonda taraftarlardan alkış aldı.

Dakika 83’te yine Milas atağında Emre Kuncak, Ada ceza sahası üzerine topu gönderdi. Metehan topla buluştu. Öne çıkan kaleci Emin’in üzerinden aşırtma bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Tribünlerden gol sesleri yükseldi ancak top kale yerine az farkla auta çıktı.

Dakika 85’te Milasspor atağında Ada ceza sahası üzerinde topla bir kez daha buluşan Metahan vurdu. top auta çıktı.

Maçın hem ilk yarısında hem de ikinci yarısında daha baskılı daha hızlı ve daha mücadeleli oynayan ilçemiz takımı Yeni Milasspor 5 hazırlık maçı yapan ve hafta sonu lig maçları başlayacak olan Kuşadası Gençlikspor karşısında iyi oyununun karşılığını galibiyet ile alarak sahadan ayrıldı.

Yeni Milasspor - Kuşadası Gençlikspor hazırlık maçını izlemek için Ören’e gelen Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, dernek yöneticileri, Amigo Şeker İbrahim Alır ve Yeni Milasspor Kulübü Yöneticileri maçı birlikte izlediler ve alkışları ile Yeni Milassporlu futbolculara destek oldular.

 

Geçmiş olsun

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen maç öncesinde maçı izlemek için tribünlerde iken Milas’tan gelen babasının sağlığı ile ilgili bir haber üzerine Milas’a döndü ve maçı izleyemedi.

Ancak daha sonra alınan haber ile babasının iyi olduğu bilgisi ile hepimiz rahatladık ve sevindik. Yeni Milasspor Kulüp Başkanımız Hasan Özmen’e ve babasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Yeni rakip Çine

Madranspor

İlçemiz takımı Yeni Milasspor üçüncü hazırlık karşılaşmasını Aydın Bal Ligi takımlarından Çine Madranspor ile 31 Eylül Cumartesi günü saat 16’da Ören Stadyumunda oynayacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık