Yeni Milasspor 3 puanı 2 golle aldı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor 3 puanı 2 golle aldı

Maçın Hakemleri: Ali Akdeniz, Yusuf Acarbay, Mustafa Korkut

Yeni Milasspor: Anıl Karadüze, Ali Varol, Mahmut Ermaşa, Mehmet Ali Altaş, Yunus Emre Borazan, İbrahim Karayiğit, Nuriman İsmialji, Emre Kuncak, Gökhan Vardar, Metehan Çelik, Ulaş Çetin

Yedekler: Nadir Batuhan Saraçoğlugil, Alaaddin İlhan, Muhammet Kılıç, Metin Gültekin, Abai Bokoleev, Batuhan Çelik, Oğuzhan Tuna

Teknik Sorumlu: Cenk Atasoy

Genel Kaptan: İlhan Çimenci

Muğla Üniversitesi: Süleyman Çağrı Kabasakal, Gökhan Arabacı, Özgürcan Bakaç, İlhan Kaygusuz, Hakkı Tarakçı, Mehmet Yavuz, Sabri Yılmaz, Burhan Ezgü, Ali Şahin Bayer

Yedekler: Kamil Keskin, Emirhan Şirin, Hasan Hüseyin İpekçi, Ferhat Savaş, Görkem Çiğdem, Osman Küçük, Özgün Miraç Özçilingiroğlu

Teknik Sorumlu: Hail Evren Şentürk

Antrenör: Turgut Çulhaoğlu

 

İlk Yarıda Vasat

Bir Futbol Sergilediler

Muğla Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk mücadelesi veren ilçemiz takımı Yeni Milasspor Muğla Üniversitesi engelini zor da olsa geçti.

Karşılaşma öncesinde Milas Belediye Başkanı ve Yeni Milasspor Kulübü Onursal Başkanı Muhammet Tokat ile Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen Muğla Üniversitesi Takımı sporcularını ve Yeni Milasspor futbolcularına maç için başarı dileklerinde bulundular.

Maçın ilk yarısında tutuk ve vasat bir Yeni Milasspor izledik. Ne atılan paslar yerini buldu ne de yapılan ortalar adrese teslim edildi. Özellikle de her iki takım futbolcuları yeşilliği ve çimleri kaybolmuş sahada sık sık yere düşerek ayaklarındaki topu kaybettiler.

Karşılaşmanın ilk gollük atağını Milas takımı yaptı. Korner çizgisi yanından kaleye ortalanan topa Gökhan Vardar Kafayı vurdu top kaleci Süleyman’da kaldı

Konuk takım Üniversite üst üste girdiği 2 pozisyonda topu Milas kalesine gönderemedi. Dakika 10’da Milas ceza sahasına atılan topla son olarak Ali Şahin buluştu. Sert vurdu gol olarak kaleye giden topa kaleci Anıl başarıyla müdahale etti. Top Kaleci Anıl’dan bir kez daha ceza sahası içine geri geldi. Görkem vurdu bu kez gol olarak kaleye giden topa Yunus kafa ile dokundu ve topu kornere atarak mutlak bir gole mani oldu.

Dakika 30’da Yeni Milasspor atağında Metehan Çelik, konuk takım savunmacısı Hakkı tarafından düşürüldü. Ceza sahası dışındaki bu pozisyonda orta hakem faulü verdi.

Gökhan Vardar faul atışını kullandı. Top az farkla üst direğin üstünden auta çıktı. Dakika 35’te hakemin çaldığı faule itiraz eden Özgürcan Bakaç sarı kart gören isim oldu.

Yeni Milasspor atağında Mehmet Ali savunmada topu rakibe kaptırdı rakip futbolcunun hızlı oynamasına engel olmak adına bilerek ve isteyerek sarı kart gördü.

 

Gol Geldi Ofsayt

Kararı Çıktı

Yeni Milasspor dakika 40’da geliştirdiği bir atakta golü buldu. Ancak yan hakem ofsayt nedeniyle golü geçersiz saydı. Ulaş Çetin’in güzel ortasına şık bir kafa vuran Kaptan Emre Kuncak gole sevinemedi.

İlk yarının sonlarında doğru konuk takım kalecisi Süleyman topa vurmak üzereyken Ulaş Çetin engel olmaya çalıştı orta hakem Ali Akdeniz Yeni Milasspor santraforu Ulaş’a sarı kart göstererek ceza verdi.

 

İlk Gol Ulaş’tan geldi

Dakika 44’te Yeni Milasspor atağında topla buluşan günün başarılı ismi orta sahadan topu konuk takım ceza sahası içine ortaladı. Konuk takım savunması ve kaleci Süleyman’ın arasından topa dokunan Ulaş Çetin Yeni Milasspor’un golünü atarak skoru 1 - 0 yaptı.

İlk yarı 1 - 0 Yeni Milasspor’un üstünlüğü ile kapandı.

 

Yeni Milas İkinci

Yarıda Açıldı

Karşılaşmanın ikinci yarısında taraftarlarının büyük desteği ile Yeni Milasspor gol için konuk takım kalesine sağlı sollu yüklenmeye başladı.

 

Yeni Milasspor

10 kişi kaldı

Dakika 50’de Emre Kuncak Üniversite ceza sahası içine son derece güzel bir orta yaptı. Topla buluşan Ulaş Çetin savunmadaki ilk rakibini çalımla geçti. Topu önüne aldı kaleye baktı vurdu ancak kaleci Süleyman köşeye giden topa son anda dokundu ve topu kornere attı.

Dakika 55’te Milasspor’un geliştirdiği bir atakta lehimize verilmesi gereken bir penaltı sonrasında takımımızın santraforu kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı.

Muğla Üniversitesi atağında savunma oyuncusu topa ters bir vuruş yaptı. Top Yeni Milasspor Santraforu Ulaş Çetin’in önüne geldi. Ulaş Üniversite ceza sahası içine girdi. Konuk takım savunma oyuncusu tarafından yere düşürüldü. Tribünler penaltı kazanmanın sevincini yaşarken maçın kilit adamı orta hakem Ali Akdeniz Yeni Milasspor santraforu Ulaş Çetin’in kendisini yere atarak hakemi yanıltmaya çalıştığını düşünerek oyuncumuza ikinci sarıdan kırmız kart gösterdi ve oyun dışı bıraktı.

Dakika 55’ten sonra Yeni Milasspor sahada 10 kişi kaldı.

Dakika 60’ta Yeni Milasspor’da oyuna Abai girdi. Oyundan Gökhan Vardar çıktı. Muğla takımında da Görkem oyundan çıktı yerine Osman Küçük oyuna girdi.

Yeni Milasspor’da Nuriman yerini genç oyuncu Alaaddin İlhan’a bıraktı.

Dakikalar 85’i gösterirken gelişen Yeni Milasspor atağında savunma oyuncusu Mehmet Ali topu Emre Kuncak’a aktardı. Emre ceza sahasına paralel bir orta yaptı. Ceza sahası üzerinde topa son derece güzel bir vuruş yapan İbrahim Karayiğit topu filelerle ikinci kez buluşturdu ve takımını 2 - 0 öne geçirdi.

Yeni Milasspor’da son oyuncu değişikliği yapıldı. Batuhan Çelik oyuna girdi Metehan Çelik oyundan çıktı.

Maçın sonlarına doğru Yeni Milasspor Emre ile çok önemli bir gol şansından yararlanmadı. Orta sahadan ceza sahasın gelen topla buluşan Emre Kuncak ceza sahası içine kadar topu sürdü. Kaleci Süleyman’ın üzerinden topu kaleye gönderdi. Top üst direğe çarparak oyuna geri döndü savunma topu uzaklaştırdı.

Konuk takım son oyuncu değişikliğini artı beş dakikada yaptı ve kalecilerini değiştirdi.

Maçın son atağında günün en başarılı ismi Yeni Milasspor Takım Kaptanı Emre Kuncak’ın pası ile ceza sahası üzerinde topla buluşan Abai topu kale yerine auta atarak üçüncü gol şansını kaçırmış oldu.

Maç sonunda Yeni Milasspor Takımı Futbolcuları Taraftarlarıyla uzun süre galibiyet sevincini yaşadı.

Yeni Milasspor Muğla Üniversitesi galibiyeti ile 16.maçında 12. galibiyetini aldı ve puanını 40’a yükselterek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık