Yeni Milasspor 6’lıyı tutturdu

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor 6’lıyı tutturdu

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi yapan ilçemiz futbol takımı Yeni Milasspor Ören Stadyumu’nda oynadığı ilk lig maçında rakibi Dalaman Belediyespor’u 6 golle ağırlayarak haftayı 3 puanla kapattı.

Geçen hafta sonunda Gümüşlük deplasmanından 1 puan çıkaran Yeni Milasspor, Ören Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmada taraftarlarının tribün desteği ile karşılaşmayı 6 - 1 galip tamamladı.

Maçı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, Milas Belediyesi Meclis Üyeleri, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak ve çok sayıda bayan taraftar izledi.

Amigo Şeker ve taraftarların destekleri ile maça başlayan ilçemiz temsilcisi ilk yarıdaki iyi oyununu 3 golle süsledi. Geçen senenin gol kralı Bahri Güzel penaltıdan ilk golümüzü attı. Bahri ile başlayan gol yağmuru Şenol ile devam etti ve Bahri ilk yarının skorunu belirleyen golü atarak ilk yarı 3 - 1 galibiyetimizle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili oyunu sürdüren Yeni Milasspor Bahri, Şenol ve Mertcan ile golleri bularak sahadan 6 - 1 galibiyetle ayrıldı.

 

Kral üçledi

2016 - 2017 Muğla Süper Amatör Liginin Gol Kralı Bahri Güzel doğum gününde Dalaman Belediyespor maçında takımın 3 golüne imzasına atarak bu yıl da gol krallığında iddialı olduğunu gösterdi.

20 Kasım Pazar günü Bodrum’da Ortakent Yahşispor ile oynayacağı lig maçı öncesinde 3 puanla haftayı kapatan ilçemiz temsilcisi Ligde liderlik koltuğuna 7 puanla oturdu.

 

Süper Amatör Küme

Ligi Maç Sonuçları

Yeni Milasspor: 6

Dalaman Belediyespor: 1

 

Turgutreisspor: 1

Ortakent Yahşispor: 0

 

Seydikemer Belediyespor: 1

Gümüşlük Gençlikspor: 5

 

Dalyanspor: 5

Marmaris Gençlikspor: 1

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık