Yeni Milasspor Arena Cross Fitness’ta

ÖNDER Haber / Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor Arena Cross Fitness’ta

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek olan 2 yılın şampiyonu Yeni Milasspor, Ekim ayının son haftasında başlayacak olan lig maçları hazırlıklarını, Teknik Sorumlu Cenk Atasoy nezaretinde sürdürüyor.

Milas Şehir Stadyumu’nun Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından suni çim haline dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle antrenmanlarını Milas dışındaki sahalarda yapmak zorunda kalan ilçemiz takımı Yeni Milasspor, ilk antrenmanını Milas Arena Sahasında yapmıştı.

Milas Arena Cross Fitness Spor Salonundalar

Geçtiğimiz günler içersinde sahipliğini ve işletmeciliğini Milas’ın Vücut Geliştirme sporcularından biri olan Sercan Günay’ın Arena Cross Fitness Spor Salonuna giden Yeni Milasspor Futbol takımı, Teknik Sorumlu Cenk Atasoy gözetiminde kondisyon ve ağırlık çalışmaları yaptılar.

Arena Cross Fitness spor Salonunda yapılan çalışmalarda Yeni Milasspor futbolcularına spor salonunun hocalığını da yapan Sercan Günay yardımcı oldu ve sporcuların hareketleri doğru yapmaları konusunda bilgiler veren Sercan Günay’a çalışma sonrasında takımın Teknik sorumlusu Cenk Atasoy ve futbolcular teşekkür ettiler.

Gazetemize yaptığı açıklamada antrenman konusunda saha bulamamaktan dolayı çalışma şartlarının istenilen düzeyde olmadığını vurgulayan Cenk Atasoy liglerin başlayacağı tarihe kadar 4-5 hazırlık maçı yapmayı düşündüklerini söyledi.

Yeni Milasspor futbolcu kadrosunun ligin ağırlığını kaldıracak güçte olduğunu da dile getiren Atasoy, “taraftarların ve hepimizin beklentisi yine şampiyonluk ve BAL Ligi’dir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık