Yeni Milasspor Futbol Takımına Moral Yemeği

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Milasspor Futbol Takımına Moral Yemeği

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ilçemiz takımı Yeni Milasspor’a 5 Şubat Pazar günü Milas Stadyumu’nda oynayacağı Gümüşlük maçı öncesinde Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Lokali’nde moral yemeği verildi…

İşletmeciliğini Can Alaçeşme ile Şükrü Demirkol’un yaptığı MİTSO Lokali’nin verdiği akşam yemeğine Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen, Genel Kaptan İlhan Çimenci ile birlikte Süper Amatör Küme Ligi Takımı Antrenörü Cenk Atasoy ve futbolcular katıldı.

 

Baklavalı hoş geldin …

MİTSO Lokali’nde bir araya gelen sporculara bir sürpriz de Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği yöneticileri tarafından yapıldı. Dernek yöneticileri, sporculara akşam yemeği sonrasında baklava ikram ettiler.

Sevdamsın Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak ve Amigo Şeker (İbrahim Alır), Yeni Milasspor’un her zaman yanında olduklarını belirterek, Gümüşlük maçında tribünlerden doksan dakika susmayarak desteklerini sürdüreceklerini söylediler.

 

Desteklerimiz

sürecektir …

MİTSO Lokali işletmecileri Can Alaçeşme ve 2007 - 2008 sezonunda Yeni Milasspor Kulübü’nde yöneticilik de yapmış olan Şükrü Demirkol, verdikleri akşam yemeği ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada, Yeni Milasspor takımına destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Her zaman, her koşulda Yeni Milasspor’a destek olacaklarını vurgulayan MİTSO Lokali İşletmecileri Alaçeşme ve Demirkol; Yeni Milasspor’a, oynayacakları lig maçlarında başarılar dileyip kendilerinden sezon sonunda şampiyonluk beklediklerini de sözlerine eklediler.

 

Teşekkür ve

‘Şampiyonluk’ sözü …

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen ve futbolcular da, MİTSO Lokali işletmecileri Can Alaçeşme ve Şükrü Demirkol ile Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği yöneticilerine, kendilerine verdikleri destek ve moral için teşekkür ederek sezon sonunda Milas’a şampiyonluk armağan edecekleri sözü verdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık