“Yeni Milasspor ikinci ligde yer almalı”

​ÖNDER Spor Haber

“Yeni Milasspor ikinci ligde yer almalı”

Spor Muhabiri Hüseyin Açar tarafından hazırlanan ve sunulan Radyo Gözlem Spor Saati Programı’na konuk olan Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen, Yeni Milasspor ile ilgili olarak çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Çarşamba günü yayınlanan Spor Saati Programı’nda Yeni Milasspor Kulübü’nün geçmiş dönemlere göre kalıcı gelirlerinin çok azaldığını vurgulayan Başkan Özmen, Yeni Milasspor Kulübü Yönetim ekibi olarak maddi ve manevi anlamada her türlü desteği bulabilmek adına göreve geldikleri günden bugüne kadar çalışmalarını özveriyle yaptıklarını söyledi.

“Yeni Milasspor’un yeri asla amatör ligler değildir” diyen Başkan Özmen “Bırakın BAL Ligini ve üçüncü ligi Yeni Milasspor ikinci ligde mücadele edebilecek bir potansiyele sahiptir yeter ki gereken desteği kulübümüze Milas olarak verebilelim”dedi.

 

Bırakmam isteniyorsa

bırakırım

Başkan Özmen, Radyo Gözlem Spor Saati’nde Yeni Milasspor Kulübü ile ilgili son derece çarpıcı açıklamalarda bulunarak Yeni Milasspor’un gereken desteği alamadığını ifade edip, “Milas spor gündeminde konu bensem ve istenmiyorsam, görevi yapmak isteyen de varsa severek başkanlık ve yönetim görevimden ayrılabilirim” dedi.

 

Çarpıcı açıklamalar yaptı

Başkan Özmen Spor Saatin’de yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yeni Milasspor Kulübü Milas’ın spor kulüplerinden birisidir. Kuruluş yılı itibariyle en eski spor kulübü olan Yeni Milasspor 17 yıl profesyonel geçmişi ve mazisi ile Milas’ı her zaman gururlandırmıştır.

2000 - 2001 yıllarında amatör kümeye düşen Yeni Milasspor geçen 16 yıllık sürede ne yazık ki ligde şampiyonluk yaşayamamıştır. Alt yapı takımlarıyla Türkiye dereceleri yapmış olan Yeni Milassporumuz Süper Amatör Küme Liginden üst liglere giden yolculuğunda her sezon hep lig ikincilikleri ile avunmuş. Ancak şampiyonluk sevincini bir türlü yaşayamamıştır.  Yeni Milasspor’un şampiyonluk özlemi vardır. Yeni Milasspor’un yıllardır süren spor tesisleri sorunu vardır. Yeni Milasspor’un antrenman yapacağı ve futbol oynayacağı güzel bir çim ya da suni çim saha sıkıntısı vardır.

Yeni Milasspor ne yazık ki geçmiş dönemlerden günümüze gelen maddi sıkıntıları nedeniyle çok sıkıntılı ve üzücü günler geçirmiştir.

2015 - 2016 sezonunda göreve geldikten sonra yönetim kurulumuz ile birlikte Yeni Milassporumuzu profesyonel günlerine döndürmenin özlemi içinde çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.

Yeni Milasspor hepimizin ve Milas’ın spor kulübüdür. Birlik ve beraberlik içinde çalışılır ve maddi sıkıntılar giderilebilirse başarılı günler de gelecektir.

Özellikle geçen spor sezonunda sıkıntılarımız üst üste geldi. Geçmiş dönemlerden kalan borçlar nedeniyle kulübümüzün büyük otobüsü haciz edildi. Milas Şehir Stadyumunun Muğla İl Spor Müdürlüğünce Milas Belediyesinin işletiminden tekrar geri alınması neticesinde saha içindeki reklam panolarımızın geliri ilgili İl Spor Müdürlüğüne ödeme yapmamız gerekiyordu. Futbolcularımızın kalacağı bina yine İl Spor Müdürlüğünce yıkılma kararı alınması nedeniyle hiç hazır olmadığımız bir zamanda tesislerimizden ayrılmak zorunda kaldık. İçinde bulunduğumuz sezon için müsabakalarımız daha düzgün bir zemini olan Ören Sahasında oynamak için Muğla ASKF’ye müracaat ettik ve bu yıl içerdeki tüm müsabakalarımızı Ören Sahasında oynayacağız.

2017 - 2018 sezonda başarılı olabilmek ve özlediğimiz şampiyonluğa kavuşabilmek adına destek anlamında 2 otomobil çekilişi düzenledik. Milli Piyango’nun ve Milas Kaymakamlığının izni ile düzenlediğimiz çekilişte ne yazık ki hayal kırıklığına uğradık. Çekiliş gecemize katılımın çok az olması ve bilet satışlarımızın da istenilen seviye de olmamasına üzülürken birde otomobil çekilişi ile ilgili asılsız ve çirkin söylemlerin olması Yeni Milasspor yönetimi olarak bizleri oldukça fazla üzmüştür.

Ancak her şeye rağmen bu kulübe destek verenler sayesinde yine yeni sezonda güçlü ve başarılı bir Yeni Milasspor’u Milas’a izlettireceğiz.”

 

Teşekkür etti

2 Kasım Çarşamba günü Radyo Gözlem’de yayınlanan Spor Saati Programına konuk olan Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen kulübün yeni sezon öncesinde malı tablosu ve Süper Amatör Küme Ligi Takımı ile ilgili bilgiler de vererek Yeni Milasspor Kulübüne desteklerini esirgemeyen Milas Kaymakamı Fuat Gürel’e Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a sponsor firmalara esnaflara, Sevdamsın Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak ve yönetim ekibine, Amigo Şeker’e ve Milas Spor Basınına teşekkür ederek Yeni Milasspor’un sezon sonunda şampiyon olacağını ve yıllardır beklenen şampiyonluk mutluluğuna ulaşacaklarını söyledi.

Yeni Milasspor’un alt yapısında başarılı ve yetenekli futbolcular olduğunu vurgulayan Başkan Özmen “2017 - 2018 sezonunda Yeni Milasspor adına mücadele eden tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık