Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor İle Spor Saati

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor İle Spor Saati

İlçemizi Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde temsil eden ve şampiyonluk parolası ile yola çıkan Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen, Teknik Sorumlu Cenk Atasoy Takım Kaptanı Futbolcu Emre Kuncak ve takımın başarısı için tribünlerde ter döken taraftar grubunun liderlerinden Amigo Şeker İbrahim Alır’ın konuk olduğu Spor Saati Programı Radyo Gözlem’de yayınlandı.

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Spor Saati’nde Yeni Milasspor’un geçmişten bugüne  kadar olan sportif çalışmaları değerlendirildi.

2015 - 2016 sezonunda kulüp yönetimine talip olan Hasan Özmen geçen sezonun kısa bir değerlendirmesini yaparak “geçmiş dönemlere göre maddi anlamda daha kıt olanaklarla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden Yeni Milasspor Kulübü’nün ligi ikinci sırada tamamlamasını skorsal anlamda değerlendirsem başarılı olamadık” dedi.

Yeni Milasspor Kulübü’nün 17 yıllık profesyonellik lig yolculuğu sonrasında 2000’li yıllarda düştüğü Amatör Küme Liglerinde hep ikinci olmasının düşündürücü olduğunu belirten Başkan Hasan Özmen “ikinci senemizde Yeni Milasspor’un bu makus talihini yenmek ve Milas’a bir şampiyonluk armağan etmek için elimizden gelen her çalışmayı yaptık” dedi.

Yeni sezon öncesinde spor tesislerinin yıkılması, Ören Mahallesine taşınmaları ve müsabakalarını bu mahalle stadyumunda yapmaları ile ilgili net ve doğru bilgileri Spor Saati dinleyicileri ile paylaşan Hasan Özmen, 5 Şubat Pazar günü yeniden ikinci yarının ilk maçını Gümüşlük Gençlikspor ile Milas Şehir Stadyumu’nda yapacaklarını vurgulayarak “Yeni Milasspor gerçek yuvasına tekrar döndü” dedi.

Mali konularla ilgili bilgilerde veren Kulüp Başkanı Hasan Özmen” kulübümüzün maddi anlamda sıkıntı çekmemesi adına yönetim kurulu ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz” diyerek “geçmiş dönemlere göre kalıcı gelirlerimiz oldukça azalmasına rağmen futbol takımlarımızın başarısı anlamında ki çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Başkan Özmen, Süper Amatör Küme Ligi takımının sezon sonunda şampiyon olacağını belirterek sezon sonunda Nisan Ayı içinde Yatağanspor ile BAL Ligine yükselme maçına çıkacaklarını vurguladı.

 

Ya Şampiyonluk

Ya Şampiyonluk

Kulüp yönetimine gelirken kendilerine 3 yıllık hedef koyduklarını söylen Başkan Özmen, ikinci senemizde şampiyonluk ve BAL Ligi son senemizde ise BAL Liginde kalıcı olabilmek adına kendimizi bu hedeflere göre ayarladık” diyerek “Yeni Milasspor hepimizin Milas’ın takımıdır” dedi.

Yeni Milasspor Süper Amatör Küme Ligi Takımı Teknik Sorumlusu Cenk Atasoy, takımın ilk yarıdaki performansını değerlendirerek ilk yarıyı lider olarak kapattıklarını söyledi. Ligin ikinci yarısında Gümüşlük, Ortakent ve Muğla Üniversitesi ile Milas Stadyumu’nda önemli karşılaşmalara çıkacaklarını söyleyerek yeni transferlerle ilgili bilgileri Spor Saati dinleyicileri ile paylaştı.

Takım Kaptanı Emre Kuncak, takım içinde arkadaşlığın ve uyumun son derece iyi olduğunu vurgulayarak “bizler futbolcular olarak tribünlerde bizleri destekleyen taraftarlarımızın önünde maçlara çıkmak istiyoruz” dedi.

Emre Kuncak, Yeni Milasspor’un şampiyon olacağına inandığını vurgulayarak” taraftarlarımızı yönetim ekibimizi futbolcularımız yerel yöneticilerimizle birlikte şampiyonluğu inanarak mücadelemizi yaparsak ve birlik beraberlik içinde mücadelemizi yaptığımızda Yeni Milasspor şampiyonluk kupasını kaldıracaktır” dedi.

25 Ocak Çarşamba günü Radyo Gözlem’de yayınlanan Spor Saati konuklarından biri olan Amigo Şeker, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği’nin bugüne kadar Yeni Milasspor’a hep destek olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyledi. Amigo Şeker, Spor Saatin’nde diğer konuklarla birlikte Yeni Milasspor marşları söyleyerek programa renk kattı.

Spor Saati konukları Yeni Milasspor Sevdalıları, Başkan Hasan Özmen, Teknik Sorumlu Cenk Atasoy, Takım Kaptanı Emre Kuncak ve Amigo Şeker İbrahim Alır programın sonunda “Mor Beyaz Şampiyon Milas” diyerek programa veda ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık