Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 Yeni Milasspor İlk Antrenmanını Yaptı

2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olan ilçemiz takımı Yeni Milasspor, 26-27 Ekim tarihlerinde başlayacak olan lig karşılaşmaları için ilk antrenmanını Milas Belediyesi Selimiye Atatürk Stadyumu’nda, Teknik Sorumlu Mehmet Kabak ve antrenör Selahattin Tireli nezaretinde yaptı.

 Yeni Milasspor İlk Antrenmanını Yaptı

 Ligde ilk maçını deplasmanda Muğla Üniversitesi ile yapacak olan Yeni Milasspor’da ilk kez bu sezon alt yapıdan gelen genç futbolcular kadroda yer alıyor.

Kadrosunda Mahmut  Ermaşa, Yusuf Asa, Mehmet Ali Altaş, Muhammet Kılıç gibi tecrübeli futbolcuları da olan Yeni Milasspor, bu sezon kadrosuna ayrıca Yiğithan Yüksel,ÇağarıKarayılgın, Oğulcan Aksu, Bedirhan Tuna, Anıl Tukluk, Sertan Balcı,Engincan Lök, Fahri Karaman, Batuhan Ağlamaz, Oğulcan Yaşar, Arda Çam, Yılmaz Uzunay, Ferhat Yılmaz, Canberk İşli,Yılmaz Yıldırım isimli futbolcuları da kattı.

9 Ekim Çarşamba günü Selimiye Atatürk Stadyumu’nda yapılan ilk antrenmanda yöneticilereen Galip Alper ve Yavuz Tosunda yer alarak futbolculara destek oldular.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis