Yeni Milasspor, kadrosunu oluşturuyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Milasspor, kadrosunu oluşturuyor

2018 - 2019 Muğla Süper Amatör Küme Futbol Liginde üçüncü kez şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yeni Milasspor’da yeni sezon için futbolcu transferleri devam ediyor.

2 sezondur şampiyon olan ve BAL kapısından son anda dönen Yeni Milasspor, Ahmet Karabıyık başkanlığındaki yeni yönetimiyle Ekim ayında başlayacak olan Muğla Süper Amatör Futbol Liginde önce şampiyonluğu üçüncü kez yakalamak ve sonrasında da BAL Ligi Play Off maçında karşısına çıkacak rakibiyle BAL’a yükselme maçı oynamak ve bu kez şeytanın bacağını kırarak BAL Ligine çıkmak istiyor.

 

Transferler sürüyor

Yeni Milasspor, 2018 - 2019 sezonunda ilk transferini Teknik Sorumlu Cenk Atasoy ile anlaşarak yaptı.

Altyapı antrenörleri Mustafa İçöz ve Selahattin Tireli ile de anlaşan Yeni Milasspor, önce geçen sezon U19 Liginde forma giyen alt yapı futbolcularından 10 isimle anlaştı.

Hasan Hivat, Engincan Lök, Oğulcan Aksu, Yiğithan Yüksel, Devrim Özbay, Çağrı Karayılgın, Fahri Karaman, Medeni Solmaz, Mustafa Tuna Kumru ve İlyas Çay isimli genç sporculara bir yıllığına imza attıran Yeni Milasspor, dış transferde de bugüne kadar 7 futbolcu ile sözleşme yaptı.

 

Serhat Çiçek Yeni Milasspor’da

Yeni Milasspor aradığı futbolcuyu buldu.Futsal Milli Takımımızın başarılı ismi Serhat Çiçek ile bir yıllığına anlaşan Yeni Milasspor, dış transferde futbolcu transferlerini sürdürüyor.

Futbola Ankara Tarımspor’da filiz lisans çıkararak başlayan Serhat Çiçek, 2001 - 2007 yılları arasında amatör olarak Tarımspor’un formasını giydi. 2008 - 2010 yılları arasında Sincan Belediyespor takımında oynayan genç futbolcu 2011 - 2014 sezonlarında ilimiz takımlarından B.B. Bodrumspor’da forma giydi. 2014’te Somaspor, 2015’te Manisa Büyükşehir Belediyespor’da profesyonelliğe imza attı. 2015 sezonunda yeniden Kütahyaspor ile amatör liglere dönen Serhat Çiçek, 2016 sezonunda Utaş Uşakspor ve 2017 sezonunda Denizli Kalespor ile BAL Liginde forma giydi.

 

Son olarak Ayberk Kös’e imza attırdılar

Geçtiğimiz günler içersinde futbolcu transferleri için çalışmalarını sürdüren Yeni Milasspor Transfer Komitesi, son olarak Ayberk Kös isimli futbolcu ile anlaştı bugüne kadar dış transfede 7 futbolcuyla kadrosunu güçlendirdi.

1996 Gölcük doğumlu olan Ayberk Kös, 2007 - 2012 sezonlarında Foça Belediyespor’da oynadı.2013 yılında Aydın 1923 takımında forma giydi. 2015 sezonunda İzmir Balçova Yaşamspor ile profesyonelliğe imza atan Ayberk Kös 2016 sezonunda yeniden Aydın 1923 Takımına geri döndü. 2016’nın yarısında Denizli Pamukkalespor ile amatöre dönen genç sporcu 2017 sezonunda önce Akıncılarspor’da sonra ise Gölhisarspor’da forma giydi.

Yeni Milasspor, dış transferlerde geçen sezon formasını giyen Ubeyd Eren’e imza attırdıktan sonra Nijeryalı Adebayo, Görkem Küçük, Selim Çelik, Tarık Mutlu isimli futbolcuları da daha önce kadrosuna katmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık