Yeni Milasspor Kavaklıdere’de… Yatağan kendi sahasında Dalman ile oynuyor…

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor Kavaklıdere’de…  Yatağan kendi sahasında Dalman ile oynuyor…

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk şansını Yatağanspor mağlubiyeti ile zora sokan ilçemiz takımı Yeni Milasspor 27 Mart Pazar günü deplasmanda Kavaklıdere müsabakasından 3 puan ve galibiyet hedefi ile Kavaklıdere’ye gidiyor.

Muğla Süper Amatör Küme Liginde yer alan ilçemiz takımı Yeni Milasspor geçen hafta sonu kendi sahasında aldığı Menteşe galibiyeti ile lider Yatağanspor arasındaki 3 puanlık farkını koruyor.

Menteşegücü maçında oyunun son dakikalarında sakatlanan Yeni Milasspor santraforu Bahri Güzel, Yeni Milasspor camiasını korkuttu. Ancak yapılan ilk müdahaleler sonrasında Bahri Güzel sakatlığını atlatarak hafta içinde takımla antrenmanlara başlaması Yeni Milasspor teknik heyeti ile yönetim ekibini rahatlattı.

 

Yeni Milas Yatağan’ın

puan kaybetmesini

bekliyor

Ligin kalan beş haftasında şampiyonluk mücadelesinde Yatağanspor ile rekabetini sürdürecek olan Yeni Milasspor sahada rakipleriyle mücadele ederken bir yandan da Yatağaspor’un oynayacağı 3 lig karşılaşmasında sahadan puan kayıpları ile ayrılmasını bekliyor.

Antrenörleri Deniz Kibar nezaretinde Milas Stadyumu’nda Kavaklıdere maçına hazırlanan futbolcular geçen hafta sonu alınan Menteşegücü maçının galibiyeti ile moralli olarak antrenmanlarını sürdürüyorlar.

 

Yatağan,

Dalaman Belediyespor

ile oynuyor

Hafta sonu yapılacak olan Süper Amatör Küme müsabakalarında lider Yatağanspor kendi sahasında Dalman Belediyespor ile karşılaşacak. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık